+2 oy
141 göst.
Moda kategorisinde (55 puan) tarafından

Kızlar işletme acacack kadar birkimim var Bosda dükkanda var binamin altında sizce ne tarz işletme yapabilirim aklıma ceyizci dükkanı geldi veya butik tarzı birşey düşündüm farklı fikri olan varsa bekelrimm

11 Cevaplar

+1 oy
(817 puan) tarafından

Canım bizde ikinciyi yeni açiyoruz ana cadde üzerinde deterjan ve bazı markaların mesrubatlari toptan ve perakende olarak tabi ana bayiliklerini aldık bunların 

Sende kuruyemiş ve içecek üzerine yonelebilirsin çünkü havalar ısınınca en çok giden şeyler bunlar ama şunu soylemeliyimki kış zor geciyo satış büyük oranda düşüyo 

Bunun yanı sıra elinin lezzetine güveniyorsan sabahları poğaça börek akşamları da pilav tavuklu ya da nohutlu olarak satabilirsin

-Reklam-
0 oy
(1,320 puan) tarafından

Yiyecek açardım hep talep var ve sıcak para her daim

0 oy
(2,928 puan) tarafından

Hayalim valla 😻 Allah yolunu açık etsin işin rast gitsin 🤲

Bizim bir akraba hepsini denedi ve en son gözlemcide karar kıldı. Kahvaltı tabağı falan hazırlıyor hazır yufkadan gözleme yapıyor. Esnaf hep ordan alıyor yeri de iyi çarşının ortasında. 

Hazır al sat yapacağım diyorsan da süsleme kına malzemeleri satan yerler her türlü kazanıyor. İlla işimiz düşüyor oralara. 

Şimdiden hayırlı olsun bol kazançların olsun inşallah 💕🤲

0 oy
(9,487 puan) tarafından

Benim eşim para olsa kahvehane acmak istiyo

(1,933 puan) tarafından

Kahvehaneden gelen paranın hiç bir bereketi olmuyor 🙄 

(9,487 puan) tarafından

Neden canım kumar oynatmam diyo eşim cay kahfe tost bi tv mac izlenir 

(1,933 puan) tarafından

Kahve de tavla, okey , kart olmayacak mı yani ?

(9,487 puan) tarafından

Oynansın canım bişeysine oynanmadığı sürece ne sorun olmaz bence öylesine oynana bilir ki

(9,487 puan) tarafından

image

yazıyo bak kumar gibi oynamasan bi zararı yok zaten genelde yaşlı emeklı kişiler gidip oynuyo 
0 oy
(6,311 puan) tarafından

Tecrübeyle sabit çocuk giyim 

0 oy
(3,645 puan) tarafından

Bebek kıyafeti hayalim var benim ama yerine göre waffle dükkanı vs de olabilir şimdi yaz da geliyor dondurma falan iyi gid3r 

0 oy
(4,243 puan) tarafından

Ben olsam anne bebek dogum ürünleri satardım 

Etrafımda hemen hemen hiç yok 

Mesela yeni dogan ürünleri 

Göğüs pedi tarzinda şeyler 

Anne- Bebek 

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Kafe tarzi bir mekan açabilirsin kahve çay tatlı hatta bir kitaplık da yapıp gelenlerin okumasını saglayabilirsin tatlı masalar guzelmbir konstept gençlerin fotoğraf çekmek isteyeceği bir ayna öyle bir yer olsa hiç durmam hemen her gün giderim 

0 oy
(22 puan) tarafından

Bayan çocuk giyim ilerdeki hayalim biz bayanlar bu konuda harcarız hem kendimize hemde çocuklarimiza dikkat çeksin diyede gecelik fantazi iç giyimde eklenebilir 

0 oy
(9 puan) tarafından

Yiyecek ev yemekleri kesinlikle annemle babamda esnaf lokantası işletti 25 sene saglık sebebiyle bıraktı ama çok şükür çok güzel para kazandılar insanlar alay bile ederdi küçücük dükkan diye ama o dükkanla 3 tane ev alındı bence elin lezzetliyse dene derim ızgara 3 cesit yemek yapabilirsin

0 oy
(53,288 puan) tarafından

kahvehane gülmeyin acayip tutuyor 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 644 göst.
0 oy
6 cevap 122 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 142 göst.
0 oy