+4 oy
256 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (817 puan) tarafından

image

Herkese good morning bana da good night bacikolarim kahvaltı tamam şimdi sırada uyku modu var sizler neler yapıyosunuz ❤️

6 Cevaplar

+2 oy
(3,212 puan) tarafından

En İyi Cevap

Günaydın bacım o ne öyle etli ekmek sandım 😁 çok acıktım hemen bir tane ordan bende alabilir miyim 🤭 çok güzel görünüyor 😋 afiyet şifa olsun canım benim 💜

(817 puan) tarafından

Al canım hepsi senin olsun ❤️peynirli yaptim 

-Reklam-
+3 oy
(21,178 puan) tarafından

Güüüünaaaaydınnnn afiyet olsun oğluşumu yolladım okula patates haşlıycam diğer oğluşumun beslenmesine kahve yapasım var herkes uyuyor şuan 

(21,178 puan) tarafından

Aaa çok geçmiş olsun canım yaaa üzüldüm kaç aylık

(817 puan) tarafından

Karnımdaki 34 + 3 oldu bugün ama şekerim çok yüksek olduğu için çocuk bundan etkilenmiş geçen haftaki kontrolde 3 kilo çıktı 

Bebek olan 10 buçuk aylık büyük olan da 5 yaşında ❤️

(21,178 puan) tarafından

Ay dünki sarı oğlanın anasımısın sennn ah canım çok geçmiş olsun ya

(817 puan) tarafından

Evet canım sağol ölmeden bir doğum yapsam hiçbir şey değilde ciğerlerim çok kötü durumda sanırım ondan korkuyorum 

Özele falan defalarca gittim ama doğum yapmadan hiçbir şekilde röntgen çekmek istemiyorlar kurşun yelekle falan çekin dedim Hayati Bir tehlike olması lazım diyorlar 

İnşallah bu ciğerler bitmemiştir o kadar kötü durumdayım yani bir dakika içinde yaklaşık 2-3 kez öksürüyorum

(21,178 puan) tarafından

Allah korusun kız 😔😔😔😔

+3 oy
(746 puan) tarafından

Çocuklar sagolsun  7de kalktılar,kahvaltılarını vermekle cebellesiyorum 😂 akşama kına gecesi var ve benim burnunun iki tarafında uçuklar çıkmış, n'olacak bilmiyorum, ,hamaratli kızsin ha maşallah ❤️

(817 puan) tarafından

Fondötenle falan kapatırsın canım çocuklari üşütmede dışarıda çok soğuk vallahi dışarısı

Teşekkür ederim bu arada ❤️

(746 puan) tarafından

Valla canım ueni hastalıktan çıktık, Ramazandan beridir hastalıkla uğraşıyoruz yeni biraz iyileşiyoruz 

(817 puan) tarafından

Hastalıklar o kadar çok arttı ki anlatamam ya hastaneler ana baba günü gibi resmen havalardan mi 

İnsanların yedikleri içtiklerindenmi bilmiyorum bende

+1 oy
(1,773 puan) tarafından

Oh afiyet olsun 

+1 oy
(1,605 puan) tarafından

Afiyet olsun bende sahlep içiyorum sıcacıkkkk içim ısındı

(817 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun canım ❤️ 

+1 oy
(2,616 puan) tarafından

KKahvalti sevmem sundan olsa 10 tane yerdim ama offf afiyet olsun kizbiz aksamdan kalmayiz dun oğlanın dogum gunun kutladık 8 bucukta millet dagildi esine bitki cayi demledim occugun alti ustu derken 9 bucukta cocugu yatirdim 10 bucukta uyudu orda bastirdi uyku ama heryer heryerde nasil yatiyim bulasilari topladim salonu temizledim esim hastaydi yanimda yatmayin dedi salona yatak yapcam da koltuk acilmiyo 2 koltugi birlesiyirip esyalanrin yeri degismisti gece 12 civari ses yapmayin diye belimi agrittin kaltidigim icin namazi kilip zor yattim simdide uyanamiyorum bu oda da cok aydinlik cocuk 6dan beri uyudu uyandi 8 de pes ettim altini ustunu degistirdim karnini doyurdum sen tv izle dedim yanina yattim ama uyutmadi zaten icim gecip gecim uyandim geri 

(817 puan) tarafından

Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin minige canım ❤️ 

Bende sürekli uykusuzum o yüzden seni çok iyi anlıyorum mahfoluyo insan uykusunu alamayınca gerçekten ya 

(2,616 puan) tarafından

Ben 1 saat eksik uyusam basim tutuyo o cok kotu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 382 göst.
24 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 480 göst.
2 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 703 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,090 soru

23,771,388 cevap

315,968 kullanıcı

...