Biz okula gidiyoruz ❤️Kapıdan içeriye kaktırıp koşa koşa eve gelip keyif yapicam çünkü bugün hiç işim yooookk 💃 siz neler yapıyorsunuz
MasAllah Rabbim bağışlasın
Hayata devam 😊
Amin cümlemizinkini ❤️ aman devam etsin etmezse sıkıntı
Maşallah paşaya
Temizlik yapıyorum temizliğe bebe uyutma arası verdim yatırıp devam edeceğim inşallah sonra bi kahve içerim vakit kalırsa yemek daha düşünmedim
Kolay gelsin canım
Sağol cnm
Kızı
okula bıraktım geldim oğlanı uyuttum koca sınavdan gelicek sabahtan işlerimi halletim sadce süpürge yapmak kaldı yemeğim var bnde kendime kahve yaptım maşallah paşaya 🤗🌸
Daha erken değil mi soğuk kahve için.😉
Aynen kışın bile içersin😂 ama hava soğuk daha
Yok yok erken değil sezonu Bn açtım 😂😂 hava burda güzel bu hafta güneşli 🤗😂😂
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Biz de birazdan gideceğiz okula beslenme sırası bende idi kollarım koptu resmen 20 kişilik mercimek köftesi yaptım şifa olsun minnoslara inşallah
İçeceğidemi siz götürüyorsunuz
Evet herkes ayrı ayrı getiriyor çocuklar arasında kavga çıkıyor dedi öğretmen
Artist olcakmis 😊
❤️❤️❤️❤️❤️
Kizzzz buneee es es bebesine bak heleee
Ay Esma bı gör okulu lisenin içinde ya bahçe kapısından girince genç kızlar toplasiyo başına bu nasi çocuk diye bı hoşuna gidiyo bı kabariyo göğsü
oooooo anlik es esss bebesindenmii waaauuuwwww es eslimeee❤️❤️❤️
Mutfak dolaplarını siliyorum azıcık kaldı ondan sonra mutfak kapısı kaloriferi silip robotu süpür sil açacak ondan sonra namaz kılıp çaydemliycem kendime
Kolay gelsin
Bende işlerimi bitirdim kuru fasulye kaynattim markete gittim şimdi bebeleri parka getirdim
Hava çok güzel
Kaktırıp :))))
Tam anlamıyla kaktırıp arkama bile bakmadan koşa koşa 😅
Kaktırıp jdjdjsjsjsjs 😂😂😂😂😂 bende yeni kaktırıp geldim yemek yiyip kahve içecem babası alacak yuppiii 😂😂
Çıkışta ben gitcem almaya hemde ilk defa arabayla inşallah tek parça geliriz eve
Aman lütfüş dikkat et ben aldım geldim arkadaşları okeye çağırdı bana kaldı 😄
1,447,111 soru
23,771,621 cevap
315,976 kullanıcı