+4 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından

Ehliyete yazilacam iki sorum var birincisi bu yıl içinde ehliyete girenler sorular zormuydu en çok ne hakkında sorular çıktı 

İkincisi benim gözlerim fazla uzağı göremiyor göz muayenesi için yarın sağlık ocağına gidecem ama ya gecemezsem ne olacak

5 Cevaplar

+2 oy
(1,711 puan) tarafından

canım gözün bozuksa göz doktoruna gidersin aile hekiminden sonra, gözlük verirse ehliyetini öyle alırsın. aile hekimi git diyebilir yani

-Reklam-
+2 oy
(3,733 puan) tarafından

Boyle bir sorun varsa önce göz doktoruna gidin gözlüğünüzu alin zaten hayat kaliteniz için. Saglik ocagi doktoru da testi gecemezseniz goz doktoruna gonderir

+1 oy
(10,862 puan) tarafından

Kurs'un verdiği kitapçıktan çalış her şeye ezberler yap emin ol yazılı sınav hiç birşey değil yani onu geçersin bu videoları da izleyebilirsin çok faydalı 

https://youtube.com/playlist?list=PL5LZACyR1-Mrfh5r5alIP05HqqFWd4ost&feature=shared

Göz muayenesine gelince istersen önce göz doktoruna git sağlık ocağı rapor vermez gözün bozuksa ve yanlış yaparsan 

0 oy
(67 puan) tarafından

Canim ehliyet sinavi icin sorular ben girdigimde zordu eğer calixmasayxim konulari mantigi bilmeseydim asla geçemezdim cok çelişkili yanıltıcı sorular soruyorlar.ayrica yotuotski ve instegramdaki  calistigim cizdugum çalıştığım sorular hicbiri cikmadi dedigim gibi konulari mantiği ogrendim kavradim oyle geçtim ben.goz muyenesi icinde canim gozoktoruna yonlendirebilir hekimden hekime degisiyor benim aile9 hakimim yoktu baska hekime gittim oda    iki üç harf hatta en miniciklerini bile okuttu verdi raporu gitmeden once e devletten kisisel saglik bilgi formunu doldur canim...

0 oy
(2,075 puan) tarafından

Ben cıkmış sorulara ful çalıştım hergün test cözdüm, notlar aldım, youtubeden ebru hocayı falan dinledim. Sınavda da soruların yarısından çoğu çözdüğüm sorunlardandı işaretleyip geçtim aynısıydı çözdüğüm sorularla ve 90 aldım. Az üstüne durup calısırsan olur. Çok yuksek not alıcam diye uğraşma 70 alsan yeter. Yüksek alınca ayrıyetten bişey yapmıyorlar. Kendini kasma yaparsın Allah'ın izniyle. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 413 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 315 göst.