+1 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,332 puan) tarafından

image

anlayan varmi 

5 Cevaplar

+1 oy
(55 puan) tarafından

Bu test yaptırmak zor mu bendne de istediler kokrtumm ben 

(3,332 puan) tarafından

Yok canım ya anlık bisey 

(166 puan) tarafından

Korktugun kadar zor degil canim hafif bir yanma oluyo oda 1 dakikalik bir islem hatta 1 dakika bile surmuyo ben yaptim cunku

-Reklam-
+1 oy
(2,771 puan) tarafından

HPV bakilmadiysa ona bakmak isteyeceklerdir muhtemelen.

(3,332 puan) tarafından

Basılmamışmı ki ona bakmadiysa neden smear testi yaparlarki

+1 oy
(1,357 puan) tarafından

Şimdi biyopsi den geldim  banada önce smer testi yapıldı hpv bakıldı bugünde parça alındı çok tehlikeli çıktı hpv Rabbim hepimize şifa versin e nabizdan bak canm hpv yapılmış mi

(2,771 puan) tarafından

Hpv türü hangisi canım? İnşallah temiz gelir sonuçların. Ben de kafama takip çok araştırdım en riskli olanlarında bile sorunsuz atlatanlar olmuş.

Kaldı ki sonuç kötü gelse bile tedavisi var pat diye kansere cevirmiyor yani. Doktor söyledi bunu da.

Aslında özelde gittiğim alanında iyi bir doktorsu ama fiyatı bana çok geldi.

(1,357 puan) tarafından

Hpv 16 çıktı benim senin kaç çıkmıştı  bide ben etraftaki tüm ozellere baktım biz bişey yapamayız dediler devlete gönderdi en iyi özel bile aynı şeyi söyledi 

(2,771 puan) tarafından

Benim 45 canım. Ama biyopsi sonucu önemli orta riskli olan çıktı benim. Ben İstanbul da Medical parkta gitmiştim. İnşallah hayırlı temiz sonuçlar alırsın.

(1,357 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah hepimize  dediğim gibi 16 çok riskli dedi tüm doktorlar

(2,771 puan) tarafından

Evet en risklileri 16 ve 18. Bağışıklığını güçlü tutmaya çalış. İnşallah canım ♥️ 

+1 oy
(3,665 puan) tarafından

Bir sey çıkmamış 

+1 oy
(1,430 puan) tarafından

Gecen doktorum banada yaptı senede 1 defa yaptırmanız lazımmış ama kendisi arayıp söyledi temiz çıktı merak etme diye bakmadim hiç sonucuna

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
+1 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,447,710 soru

23,780,743 cevap