+2 oy
164 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3,143 puan) tarafından

Kızlar gidesim var ama utanıyorumda lazere gitmeye 8 bin istiyo bütün vücut 

7 Cevaplar

0 oy
(526 puan) tarafından

Alexandrite cihaz olsa çok iyi ben diode yaptim boş tekrar cikiyor Alexandrite biraz acısı varmış 

(3,143 puan) tarafından

Bende korkuyorum acısına dayanamam diye 

(526 puan) tarafından

Benimkisi buz lazerdi bikini biraz acılıyordu ama söylüyordum ayarını düşünüyordu. 

(3,143 puan) tarafından

Canım nasıl yanma hissimi oluyo acı olarak 

(526 puan) tarafından

Ewt canım ama büyük bir rahatlilik.

-Reklam-
0 oy
(5,386 puan) tarafından

Rahatlık inan hiç pişman olmazsın kız kardeşimde utanıyorum diyordu şimdi o kadar memnun ki abla iyi ki diyor 

(3,143 puan) tarafından

Canım acır mı korkuyom 

0 oy
(2,598 puan) tarafından

Buz lazer için 4 bölge 8 seans 16.500 ödedim. Acıyor evet ama anlık acıyo. Söyleyince duruyor zaten yapan kız. En çok bikini bölgesi acımıştı ama dayanılmayacak bişey değil 

(3,143 puan) tarafından

Korkuyom ya 

(1,267 puan) tarafından

Canım cikiyor gibi açıyor valla ama iyi yerde yaptırırsın bir iki kere acı oluyor üçüncü de azaldığı için acı bitiyor bir de koltuk altı acıtıyor onun dışında aman aman ağda kadar bir ağrım olmadı diğer yerlerde sıcak ütü basıyorlar gibi valla dayanabileceksen git dayanamayacaksan o para çok valla bir de yer güzel mi ona gore ver parayı pişman olma sonra

(2,598 puan) tarafından

Evet madem o kadar para vereceksin adam akıllı düzgün bir yerde yaptır ki ömürlük olsun. Yoksa seanslar bittikten sonra geri hortlar tüyler. Ben 2 seansa girdim hamilelikten dolayı ara verdim. Acımalar anlık ve sonrasında ağrı acı bişey yok. Ağda olunca 1 hafta ağrı oluyodu bende. Seanslara girdikçe tüyler azalıyor kökler inceliyor acısı da azalıyor doğal olarak.

0 oy
(2,087 puan) tarafından

3 bölge 8 seans 6.800 verdim. 3 bölgeye yüzüm dahil ve yüzümde maalesef bi işe yaramadı diğer 2 bölgeden memnun kaldım. 

(3,143 puan) tarafından

Çok acıdımı 

(2,087 puan) tarafından

Evet ilklerde acıyor son seanslara doğru azalıyor. Ama acıdığı zaman söylersin düşürür ayarını

0 oy
(1,266 puan) tarafından

Bnde yazılcsm baya büyük kampanya var sınırsız tüm bölge yüzde dahi 1.900 ama gebelik düşünüyorum kararszm 

(3,143 puan) tarafından

Lazer sonrası gebelik düşün yada önce doğum yap sorna lazere başla 

0 oy
(655 puan) tarafından

Bende bugun yazıldım tüm vucut 11bin 8 seans biraz pahalı olmuş galıba bizimki inşallah biter 

(3,143 puan) tarafından

Canım seninde uygun ben tanıdık diye o fiyata 

(655 puan) tarafından

Anladım inşallah biterde kurtuluruz

0 oy
(68 puan) tarafından

8bin cok uygun 13 bine yazildim bu sene gecensenede 7 bine yazilmjstim.sizin bu fiyat guzellik merkezindenmi.ben ozel hastaneden  yapiyirum

(3,143 puan) tarafından

Güzellik merkezi canım 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 566 göst.
+3 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
11 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,701 soru

23,873,344 cevap

321,004 kullanıcı

...