+2 oy
64 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (312 puan) tarafından

Kızlar sinoz güneş kremi iyi mi koruyor mu cildi veya bildiğiniz daha güzel bir güneş kremi var mı Trendyoldan isticem güvenilir mi oradan alinca 

4 Cevaplar

+1 oy
(490 puan) tarafından

Kendi satıcısından alırsan daha güvenilir elbette ama ben böyle şeyleri mümkün olduğu kadar eczaneden temin ederim solenta kullanmıştım bir ara memnun kalmıştım geçen gün yeğenim missha adlı ürünü tavsiye etti kullanmadım daha

(312 puan) tarafından

Canım eczanede çok pahalı oluyor sanki ya

(490 puan) tarafından

Öyle ama eczane bana daha güvenilir geliyor yine de tercih senin canım 1 güneş kremini 1 yıl boyunca kullanacaksın sonuçta

(312 puan) tarafından

Aynen oda doğru büyük ihtimal eczaneden alırım bende. Teşekkürler canım 

-Reklam-
0 oy
(534 puan) tarafından

Bence eczaneden alin yada mağazadan trendolda yüz yikama jellerini almıştım.sahte gibiydi .sinoz kullandım ama artık bitsin kullanmayacam yüzümü terletiyor değişik. Laroche posay iyi mis 

(2,638 puan) tarafından

Evet bende aynı sorunu yaşadım sinozda. Birde stok olsun diye 2 tane almıştım kullanamadım. La roche alıcam bende

(534 puan) tarafından

Ewt .la roche biraz pahalı ama cilde yarar.

0 oy
(7,976 puan) tarafından

bu ara cilt bakim icerik ureticileri cok tanitiyor onu . boyle vok tanitilan bise fos cikiyor cogunlukla

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Ürün geldiğinde ürün koruma bandı varsa güvenilirdir diye düşünüyorum. Ben geçen hepsi burada dan aldım iki tane güneş kremi minela nın kini ikisi de kutusuz geldi ama dışında şeffaf koruması vardı iade etmedim o yüzden. Kampanya vardı 2 al 1 öde kutusu hasar gördükleri için kampanya yaptıklarını düşündüm. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
11 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
15 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
16 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,978 soru

23,903,145 cevap

322,587 kullanıcı

...