+1 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Şımarık bencil ilan ediliyorum ama gerçekten yoruldum. Kadın nişanlandığımız var bana yüzük hediye etti bunu parmağından hiç çıkarma dedi 3yıldır çıkmıyor zaten şimdide ona laf ediyor sen o yüzüğü haketmiyorsun falan filan saydırıyor bende tamam dedim çıkardım masaya bıraktım arkamca terbiyesiz arsız diyor dayanamıyorum artık ağzımı açmıyorum kendisi konuşuyor sonra tansiyonum 17diyor kendi evimden tiksindim artık

10 Cevaplar

+4 oy
(163,253 puan) tarafından

anlamadim kimsin sen erkekmi kadinmi

-Reklam-
+3 oy
(1,207 puan) tarafından

önceki postunu okudum sen de çok saygılı değilmişsin biraz huyuna gitsen zarar gormezsin merak etme.

+2 oy
(4,954 puan) tarafından

Gereksiz çıkışların bu noktaya getirmiş işi. Önceki postunda da dedik sana. O yaşta o vizyonda bir kadınla yarışmamalıydın. Ama sen haddini bildirmeye kendince ağzının payını vermeye kalkmışsın. Mezuniyet mevzusunda da hatalısınız eşin de sen de. He deyip geçseydin bugün bunları dert etmezdin. Muhabbet bambaşka olurdu.

+1 oy
(306 puan) tarafından

Gerçekten çok saygısızsin,  kadına k.opek diyorsun,  ucube diyosun sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundausn , sende o yaşlara geleceksin bu kadar kin abartmak çok saçma.

+1 oy
(270 puan) tarafından

Önceki postunda terbiyesizlik yapmışsın birde haklı gibi yazıyorsun Allah akıl fikir versin sana

0 oy
(22,221 puan) tarafından

Bu kadar birbirinizi sevmiyorsanız açık açık ben kabul edemem deseydin. Baştan misafiri kabul etmeseydin . Onunki tam cadı kaynanalık seninki de kovmaktan beter 

0 oy
(1,578 puan) tarafından

Balım sen kaç yaşındasın ben onu merak ettim. 

(1,348 puan) tarafından

Senin bu konudaki fikrini merak ettim heleki diğer postuna

(1,578 puan) tarafından

18-19 max

(1,348 puan) tarafından

Tahmin ettiğim gibi gsgdfdfrt ergen ergen işler 

Eee nasılsın canım

(1,578 puan) tarafından

Valla burnumuza kadar hastalığa battık 3 haftadır hastalıklar arası zıplaya zıplaya gidiyoruz. Uykusuzluktan deli çıkıcam az kaldı. Sen ne yapıyorsun 

(1,348 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun bizdede durumlar aynı

0 oy
(9,097 puan) tarafından

Hata sendede var diğer postunuda okudum o yaşta kadına had bildirmeye çalışmak yarışa girmek saçma 

0 oy
(4,707 puan) tarafından

Mevzuyu anlamadım 

0 oy
(5,774 puan) tarafından

Bu postan bir şey anlamadım diğerini okudum sende saygısızsın eski posta kocam yazmışsın burda nişanlım evlimi nişanlımısın

(9 puan) tarafından

Otomotik öyle değiştirldi nişanlı olduğumuz zaman yüzük hediye etmişti

(5,774 puan) tarafından

Yaşlıların bazıları böyle olabilir sana saygızılık yaptıysa eğer sende saygısızlık yapmadan karşılığı ver sonuçta eşinin akrabası kötü söz söylenmesi gerekirse eğer eşin söylesin sen kötü olma bence 

İlgili sorular

+5 oy
27 cevap 594 göst.
25 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde baharyesili (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 639 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Xxxmutsuz (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
29 cevap 813 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,796 puan) tarafından soruldu