+1 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından

Bazen hiç yok öyle bir şey ama bazen sol kolum bildiğin ağrı ve uyuşma oluyo, bazen sırt ağrısı giriyor sonra kendi kendine düzeliyor korkuyorum, kardiyoloji ye sıra aldım bu ara bunları yaşayan var mı, eşim üşütmüşdr olabilirsin diyo 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,751 puan) tarafından

Üşütüyor olabilirsiniz çok bulunduğunuz bir yerde cereyan olabilir sinirsel olabilir psikolojik panik atak olabilir en son ihtimal küçük küçük kalp krizi olabilir 

-Reklam-
+1 oy
(1,217 puan) tarafından

Suan benimde sol kolum agriyo ama uyusma yok,hic gittinmi doktora

0 oy
(6,694 puan) tarafından

Kaynanamda vardı kalp krizi geçirdi  sol kol ağrısı varsa zaten Hastaneye gitsen kalp  ultrasonu çekeler  sırt agrisida oluyor geçmiş olsun 

0 oy
(3,376 puan) tarafından

Ritim bozuklugu olabilir annemde oyle diyodu bi anda kalp krizi gecirdi amacim korkutmak degil bacim yanlis anlama da ihmal etme belki dedigi gibi usutmedir yel girmis diyolar ya ama ihmal etme 

0 oy
(78 puan) tarafından

Aynısını yaşıyorum kardiyologa gittim bişey çıkmadı sonra göğsüme attı genel cerahha gittim oda temiz çıktı fiziğe gittim boyun düZleşmesi var dedi 

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Kardiyolojiye randevu almakla çok iyi etmişsin geciktirme geçti diye gitmemezlik yapma lütfen muhakkak git babamda sırt ağrısı ve kol uyuşması vardı kalp krizi geçirip vefat etti :( nolur nolmsz bi kontrole git canım 

0 oy
(4,228 puan) tarafından

Benim sag kolumda var. Ikinci hamileliğimde basladi. Benimde agri ve uyuşma ama huzursuz bacak sendromundan kaynaklanıyor. İleri vakalarda kollarda da oluyormuş.  Benim gibi.

0 oy
(21,873 puan) tarafından

Benim sırtım çok ağrıyo ama kolum bi kere uyuşmuştu üşütüncede olur ama ihmal etmemek lazım ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
23 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (640 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,295 soru

23,842,466 cevap

319,405 kullanıcı

...