Bazen hiç yok öyle bir şey ama bazen sol kolum bildiğin ağrı ve uyuşma oluyo, bazen sırt ağrısı giriyor sonra kendi kendine düzeliyor korkuyorum, kardiyoloji ye sıra aldım bu ara bunları yaşayan var mı, eşim üşütmüşdr olabilirsin diyo
Üşütüyor olabilirsiniz çok bulunduğunuz bir yerde cereyan olabilir sinirsel olabilir psikolojik panik atak olabilir en son ihtimal küçük küçük kalp krizi olabilir
Suan benimde sol kolum agriyo ama uyusma yok,hic gittinmi doktora
Kaynanamda vardı kalp krizi geçirdi sol kol ağrısı varsa zaten Hastaneye gitsen kalp ultrasonu çekeler sırt agrisida oluyor geçmiş olsun
Ritim bozuklugu olabilir annemde oyle diyodu bi anda kalp krizi gecirdi amacim korkutmak degil bacim yanlis anlama da ihmal etme belki dedigi gibi usutmedir yel girmis diyolar ya ama ihmal etme
Aynısını yaşıyorum kardiyologa gittim bişey çıkmadı sonra göğsüme attı genel cerahha gittim oda temiz çıktı fiziğe gittim boyun düZleşmesi var dedi
Kardiyolojiye randevu almakla çok iyi etmişsin geciktirme geçti diye gitmemezlik yapma lütfen muhakkak git babamda sırt ağrısı ve kol uyuşması vardı kalp krizi geçirip vefat etti :( nolur nolmsz bi kontrole git canım
Benim sag kolumda var. Ikinci hamileliğimde basladi. Benimde agri ve uyuşma ama huzursuz bacak sendromundan kaynaklanıyor. İleri vakalarda kollarda da oluyormuş. Benim gibi.
Benim sırtım çok ağrıyo ama kolum bi kere uyuşmuştu üşütüncede olur ama ihmal etmemek lazım ya
1,452,295 soru
23,842,466 cevap
319,405 kullanıcı