+1 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (1,013 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Yine çok fazla öksürmeye başladım yarım saat 45 dk uyuyup öksürükten boğularak uyanıyorum bebek te 3 kiloyu geceli çok oldu bende 123 teyim 35+0 oldum artık gücüm bitti tamamen orkidelerim sulanicak bekliyo yapicak gücüm yok 😣 o kadar terliyorum ki günde 3-4 hatta fazla kez duşa girmek zorunda kalıyorum napicam bilmiyorum geceleri birşeyler yapardım yiyecek artık onu yapicak gücümde kalmadı beyazları hep elimde yikardim onuda yapmıyorum üç gündür 

Şimdi direne direne kalkıp orkide sulicam yaklaşık iki saat sürecek ağlamak istiyorum 😭 

20 tane falan kaldı başladım sulamaya 🥹 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,013 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

ben başlıyorum sulamaya kızlar 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
-Reklam-
+2 oy
(441 puan) tarafından

Sabah kalkıp sula canım. Çiçek bakımıyla aram pek iyi değil ama illa gece sulanması gerekmiyorsa şimdi neden gebe halinle yoruyorsun kendini. Benim çocuklarım da bronşit olmuşlardı. Öksürük leri burun akıntıları geçmiyordu. Kara turpu akşamdan oyup içine dört beş yemek kaşığı bal koyuyorsun. Turbun altını da uyuyorsun ama. Altına geniş bir bardak koyup sabaha kadar o balın ve turbun suyunun akmasını bekliyorsun. Sabah olunca da onu iki günde bitiriyorsun. Eğer gebelik şekerin yoksa iki iç günde bitir varsa bir iki kaşık valla da yapabilirsin. Bir de zencefil limon sarımsak yap. O da çok iyi geliyor geçmiş olsun canım. 

(1,013 puan) tarafından

Mecbur sulicam canimm astım var bende sigara da var 35 haftalık gebelik de var bide arka arkaya hamile kaldim

+1 oy
(3,355 puan) tarafından

Benim bildiğim çiçek keyfi bakılır sulaması iskenceyse o kadar orkideyi napacan satışını falan mı yapiosun

(1,013 puan) tarafından

Hayır canım bazılarını eşim almıştı bazılarında ben kendim renklerini beğendiğim için almıştım bir sürü oldular sulaması çok sıkıntı bunu üstten sulamıyorsun ya her sulayışında bir halı yıkıyorum şu an vallahi makinede halı yıkanıyor yine geceden halim kalmadı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
+2 oy
11 cevap 356 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,452,526 soru

23,845,821 cevap