+3 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,349 puan) tarafından

Kizlar ilk doğumdan sonra 3 ay sürdü bunda tam 7 ay oldu ne kabizlik geçiyor nede makat çatlağı çok kötüyüm doktora gidiyorum krem veriyor surup veriyor ama surekli tekrarlayan bir sey gecmiyor ne yapmam lazim basina gelen var mi bol su iciyorum yinede ayni

6 Cevaplar

+4 oy
(3,766 puan) tarafından

İlk 1 hafta günde 2 kere 1 cay kasigi Hindistan cevizi yağı yutun 2. Hafta günde 1e düşürün gerekirse 1 ay 2 ay bu şekilde devam edin bol su için lifli beslenin. Poponuzu da sürekli yumuşak tutun pişik önleyici krem olabilir ya da zeytinyağı olabilir soğuk suyla taharet almayın ılık su kullanin 

-Reklam-
+2 oy
(1,966 puan) tarafından

beslenme rutinini değiştir. 

her gün kahvaltıdan yarım saat önce kefir iç

öğlen 12ye kadar en az 1 litre su kadar au iç, toplamda 2-3 litreye bulsun

yine aç karnına kuru kayısı, Medine hurması ye günde 2-3 tane fazla değil. sütüne de iyi gelir

tuzsuz kabak çekirdeği ye, her gün 1 avuç.

makatına sa kantaron yağı sürebilirsin 

+2 oy
(9 puan) tarafından

gerçekten çok zor bende de 3 aydır var acı yanma var nası geçicek bilmiyorum 

+1 oy
(758 puan) tarafından

Kabızlık sıkıntısını bende çekiyorum maalesef .

Çareyi günlük bitki çayı içmekte buldum.

Kaysı çayı,yeşil çay tüket canım umarım sana da faydası olur.

Kuru kayısı da tüketebilirsin.sıvı çok tüket.

0 oy
(706 puan) tarafından

40 gün önce sezeryan oldum üzerine emzirdiğim için ferozinc kullanıyorum ve beni felaket bir şekilde tuvaleti yaparken içten yırtılma ve kanama oluyor resmen ölüp ölüp diriliyorum, ilacı içmediğimde biraz olsa düzeliyor ama doktor mecburen kullanacaksın dedi, daha bir çare bulamadım maalesef çok çok zor

0 oy
(4,849 puan) tarafından

Hakiki zeytinyağına kuru inciri batır ye her sabah . Üzerinede sıcak su iç 2 saat sonra kahvaltı yap. Ekmeği kes hayatından ekmekte kabız yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
0 oy
4 cevap 495 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Didemmm35 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Didemmm35 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 391 göst.
17 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,141 soru

23,854,003 cevap

320,013 kullanıcı

...