Annem illa doğumumu onun yaninda yapmami istiyor eşim de evimizde olmamizi istiyor ayrı illerdeyiz annemle. Annem ben gelirim 3 gün kalirim naparsaniz yapın git kaynanani çagır hatta git kaynananin evinde doğum yap dedi. Uygun dille eşimin istemediğini dedim. Sonrada niye özel hastanede muayene olmuyorum diye baya söylendi bende kirildim. Ben mi yanlisim acaba ?
Ya tabiki sen kendine göre haklısın aslında ,
Ama kırılma ve boşver annendir, anne işte ne dersin ...
Özel hastanede doğurma ı isteyen masraflarını da karşılar canım. El kızına der gibi 3 gün kalır giderim ne demek ya biraz kaba davranmış. İnsan doğum yapan kızına bakarken zevk bile alır,torunum oldu diye heveslenir. Benim annem hastanede hasta yatağında bile 4 aylık hamileydim karnıma dokunup torunum büyüyor karnın belirtmeye başlamış dedi ama doğduğunu göremedi. Ben 5 aylık hamileyken öldü, bu gün tam 10 ay oldu kaybedeli
Annen hakli. Ilk dogumun ve maddiyat onemli degil diyorsun özelde dogum yap en azindan bir aniniz olur. Ik cocuk sonucta özel. Gayet hakli kadin. Kirilma bence. Anne gelir 3 gun kalirim demesine bakma bi gelsin kirki cikana kadar kalacaktir eminim.
1,489,735 soru
24,347,980 cevap
346,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın