+1 oy
110 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,035 puan) tarafından

Kızlar zeytinyağlı enginar yaptım havuçlu patatesli yanına ne gider bana bı acil fikir atın pirincim yok ona göre söyleyin 😂 

5 Cevaplar

+1 oy
(6,206 puan) tarafından

Tavuklu sehriye corbasi 

Kofte patates

Firin da tavuk patates

Et kavurma -bulgur pilavi 

Yani yanina etli bi yemek guzel gider :)

(2,035 puan) tarafından

Asko evet bende mutlaka yanında et isterim ama some ege yöresi problems 😂 burda otun yanında et hayatta yemiyolar 😂 Denizli'de yaşıyorum 😂 bulgur benimde aklıma geldi ama gider mi ki bilemedim

(6,206 puan) tarafından

Anladim canim :) ama enginarin yanina pilav yakismaz bence. Sebze kizartmasi yapabilirsin. Yogurtlu havuc-kabak tarator olabilir. Kabak mucver de yakisir bence.

(2,035 puan) tarafından

Aynen öyle yaptım kuzum çok teşekkür ederim yaptım öyle yazayım dedim 🫶🏼

-Reklam-
0 oy
(161,670 puan) tarafından

sebze corbasi yesil salata

(2,035 puan) tarafından

Çorba bilemedim ya burası çok sıcak bugün, pilav yapsam gider mi sence bulgur 

(161,670 puan) tarafından

gitmez pilav bence

(2,035 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

0 oy
(988 puan) tarafından

Ben hiç enginar yapmadım ama yapmış olsam benim adam niye Rus salatasının yogurdunu mayonezini koymadin der haha 😂😂

(2,035 puan) tarafından

Ahahah 😂 benim adamda aynıdır ama bunu bu sefer portakallı yaptım canısı 

(988 puan) tarafından

Ama gerçekten her yiyende tadı güzel diyo ya anlamadım gitti 

0 oy
(6,491 puan) tarafından

Tadi nasil.oluyor hic yemedim pazarda goruyorum ama tadi hosuma gitmezse diye almiyorum 

(2,035 puan) tarafından

Daha yeni çıktı kuzum, ben patatesli havuçlu yapıyorum güzel oluyor bende normalde hiç sebze yemeği sevmem ama bu çok şifa birşey, kanser gibi bir çok hastalığa direk etkisi var, kalp için birebir. Sifa niyetine bile yiyin 

(6,491 puan) tarafından

Deneyim bir alipta nasil yapiyorsun canim

(2,035 puan) tarafından

Ben portakallı havuçlu yapıyorum kuzu çok güzel oluyo. Soğanı yağda kavuruyorum 1 patates 2 havuç 4 enginar koyuyorum azıcık kavruluyor sonra 1 yemek kaşığı un, 1 bardak portakal suyu 1 çay kassigi tuz 1 çay kaşığı şeker koyuyorum karıştırıp kaynamaya başlayınca kısık ateşte 35 dk kadar pişiriyorum üstüne de azıcık dereotu pişince. 

0 oy
(3,334 puan) tarafından

Benim en çok merak ettiğim ama tadını asla bilmediğim bir sebze hiç çevremde görmedim satılmıyor burada enginar dolması  canım çekiyor bulabilsem 

(483 puan) tarafından

Güzel yapabilirsen gerçekten tadı harika, dolması da çok güzel hamileligimde karaciğer sorunum olduğu için çok yedim. beni tedavi eden sebze diyebilirim.

(3,334 puan) tarafından

Dün enginar bulurum diye pazara gittim ama yok maalesef Antalya Muğla Aydın tarafında çok varmış ve çok tüketiliyor 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 134 göst.
+1 oy
4 cevap 125 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Panik.yokk (222 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 124 göst.
11 Ocak 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
8 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu