Ay tırnakları ne güzel masaAllah 🥰
Teşekkürler fatocum ❤️ elleri bana çekmiş 😌
bu tatlılık cok fazla ama ya cok seker masallah ❤️
Teşekkürler ikboşum valla doğursam mı yok tek çocuk mu derken 10 gün sonra 3 aylık yavrum iyi ki doğurmuşum🥹
ömrü bahtı güzel olsun ❤️
Maşallah 🧿🍬Allah bağışlasın benim kızımın da gelmesine 8 gün kaldı zaman hiç geçmiyor bir an önce doğsun istiyorum
Geçer annesi Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mis kokuluna❤️
Battaniyeyi ütüledinmi kırışık duruyor ay şu çocuğun saçlarınıda tara be nagişim 😅 maşallah kuzuya kocaman kokla öp yerime ❤️
Ahhahahs müslin o be ütülesem de öyle duruyor saçları yağlı da şu an😅🤣❤️ sağol balım
Maşallah paşaya Rabbım bağışlasın inşallah canim nagişim Dicle kuşuma da çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 🥺
Çok sağol hülyam Allah razı olsun ❤️💗
Oh masaAllah subhanAllah abla Eabbim omrunu bereketli imanli etsin insaAllah minigimin cok gecmis olsun benimkilerde hasta toparlandilar baya iyilesme asamasindalar gecti gececek nasipse esim yatacakmis cocuk uyudu bihter izliyorum reklam girdi esime masaya kahvaltiliklari koyayim da bana da uyku basti tatli krizim tuttu basimda agriyo yine zibarsam da kurtulsam
Size de geçmiş olsun çiçeğim akşam post açıp uyuyakalmışım ben 😅
Oh iyi yapmissin abla mis gibi dinlen 🤭
Abla ben seni cok seviyorum biliyo musun
Kalpler karşılıklı balım ben de seni çok severim❤️ Allah razı olsun
Amin amin insaAllah ♥️
Maşallah maşallah
İsmi nedir bu elleri güzel yavrunun
Allah razı olsun canım,Civan Fırat paşamın adı❤️
Maşallah ne kadar tatlış şeker. Eller bildiğin yemelik. Sağlıkla büyüsün, kızınıza da geçmiş olsun 🏵️
Teşekkürler canım benim 🌸
ayy bende oglumu ozledim :) kizim bugun geldi yanima da oglan ananede . mis gibi kokusu heldi poncik ellerin resimden :) oglumu daha da ozledim resmi gorunce:)
Kız iki uzak dursalar kafa dinlesem diyor sonra özlüyoruz🤣
1,493,734 soru
24,405,152 cevap
350,447 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın