+3 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (624 puan) tarafından

Şehir hastanesinde sezeryan doğumda babayı odaya alıyorlarmı ameliyattan önce eşimi görme şansım varmı

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Yok diye biliyorum. Baba sadece doğum sonrası geliyor bebeği görmek için oda 5-10 dk anca bana öyle demişlerdi. 

(624 puan) tarafından

Görüş saatlerindemi acaba gelebiliyor

tarafından

Evet ☺️ onun dışında ilk doğduğu zaman geliyor birde görüş saati olmasa bile 

-Reklam-
+1 oy
(6,985 puan) tarafından

Ben girmeden önce eşim geldi yanıma kıyafetlerimi fln verdiler odadan çıkana kadar yanımdaydı  son ultrason fln çıkıldı o indi aşağıya ben gittim doğuma 

+1 oy
(4,025 puan) tarafından

BBaska bi hastanede dogum yaptim sehir hastanesinde annem baska bi ameliyat oldu ikisininde de once hasta odasina aliniyodu zaten ben dogumdan once esimle de ailemlede birlikteydim sedyeyle ameliyat haneye gidene kadar birlikteydikk sadece kapinin onunde kaldilar annemin ameliyatinda da oyle oldu gorebilirsin bence yani 

+1 oy
(2,757 puan) tarafından

Şehir hastanesinde doğum yaptım. 4 gün kaldım. Eşim sadece 1 kere doğumdan hemen sonra gelebildi yanımıza. Birde eve giderken eşyaları almak için girdi.

(624 puan) tarafından

Neden 4 gün kaldiniz acaba 

(2,757 puan) tarafından

Oğlum fazla kilo kaybetti sarılığı yüksekti o yüzden 

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

Ablam şehir hastanesinde doğurdu doğuma giderken göremedik zorla gidip baktık doğum sonrasında eşini bırakmadılar hemen çıkardılar ben özelde doğum yaptim eşim ameliyata girene kadar elimi tuttu aynı odada kaldık imkan varsa özel hastane tercih et fikrimce 

+1 oy
(1,796 puan) tarafından

Bende sehir hastanesinde dogum yaptim. Ameliyat icin hazirlik anina kadar vardi.  Dogumdan hemen sonra odaya gecince yine vardi. Sonralarida gorus saatlerinde geldi

(624 puan) tarafından

Odanız tek kişilikti sanırım 

(1,796 puan) tarafından

Oda iki kisilikti ama perdeler vardi ben diger dogum yapani bile fazla gormedim. Esim.ihtiyaclari getirince giriuordu az durup  gidiyordu.  Sıkınti olmadi. Ama diger kisinin butun sulalesi ziyarete geldi sanirim. Ustelik bir de odayi kebapciya cevirdiler yonede ses etmedim. Kisaca iki kisi kaldik ama o kisi normal dogum olunca  bir gece kaldi gitti

+1 oy
(14,383 puan) tarafından

Ya imkan varsa bu bile özelde doğum sebebi eşim annem kızım hepsi odada kaldık geceledik. Her anında yanımdaydılar. Şu an üzüldüm ben burada bir kez gördük eşimi diyenlere

0 oy
(827 puan) tarafından

Normalde girilmesi yasakmış oncesinden. Ama eşim gelmişti. Benim karım korkar ben onu görmem lazım diye ağlamisti

0 oy
tarafından

İlkte gelemedi ben kıyafetleri verdikten sonra görmedim onu odaya gelene kadar. 

Bunda odalar tek kişilik istersen eşin gelebilir refakatçi olarak dendi. Bakalım görümcem gelmezse eşim refakatçi olacak.  Özel dışında ameliyata ve son ana kadar alınmıyor diye biliyorum ben.

(624 puan) tarafından

Hangi kıyafetlefi acaba 

tarafından

Üstümü değişip ameliyata girmeden hemen önce. 

0 oy
(5,893 puan) tarafından

Doğuma girmeden önce eşyaları teslim almak için giriyor ama benim eşim yetişemedi doğuma iki saat önce aldı doktor tek başına girmiştim

(5,893 puan) tarafından

Giysilerim cüzdanım telefonum onları teslim etmeye izin veriyorlar

(624 puan) tarafından

Odaya yerleşmiyormusunuz daha öncesinde üstümüzü odada degistiriyoruz degilmi odaya eşyaları bırakıp inemezmiyiz

(5,893 puan) tarafından

Ben üstümü değiştirdim ameliyata indim direk eşim ve annem yetişemedi doğumdan sonra gördüm onları doğumdan önce yattığım oda iki kişilikti doğumdan sonra tek kişilik oda da kaldım ben doğumdayken hemşireler eşimi arayıp eşyalarını alın yeni kalacağı odaya yerleştirin demiş 

(624 puan) tarafından

Peki eşyaları odayamı bırakıp gitmistiniz bide bebeği giyririyorlar degilmi 

(5,893 puan) tarafından

Yanıma sadece bebeğin eşyaların aldım diğer herşey odada kaldı  en ilk çocuğumu özel hastanede doğum yaptım ikinciyi de özel acıbadem hastanesinde doğum yapacaktım son anda mecburiyetten şehir hastanesinde doğum yaptım doktoru bile doğuma bir gün kala bulup rica ettim araya aldı beni ama iyiki şehir hastanesinde yapmışım hasta mahremiyetine bile çok önem veriyorlar doğuma sadece bayan görevliler giriyor ve çok ilgililerdi ben çok memnun kaldım inşallah seninde öğle olur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,459,478 soru

23,934,020 cevap

324,205 kullanıcı

...