+2 oy
118 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (255 puan) tarafından

Hanımlar öncelke şunu söylebilirim kızım hep çok sevecen çok narin çıtkırıldım bir çocuk oldu sevgi dolu böyle herkesle hemen oynar kaynaşır çekingen hiç olmadı ama bugun sinirlendirecek birşey yaptı küçük bir parka gittik sitenin parkı banka 3 tane kadın oturuyordu gider gitmez onların yanına koşupönce selam verdi tabi bu normal ama sarıldı ya hiç tanımadığım birileri öyle sinirim bozuldu sonrasında uyardım gitme yapma dedim gitti kadına bir de çiçek felan verdi yine temas kurdu burda önemli olan yabancılarla çok çabuk samimi olması bence bu iyi değil kızmadım ama konuştum yabancılara karşı bu kadar ilgili olma sarılma vs gibi ama anladığını sanmıyorum evde de çok sarılır öperiz herkesi iyi mi sanıyor ne oldu anlamadım

Nasıl kızmadan anlatırım ne yapmam lazım dediğim gibi sarılma kimseye dersem kırılıp bana bile sarılmaz felan korktum başına gelen var mı çocuğu böyle olan küçük kızımda öyle selam verir herkese el sallar ama kıcağına gitmez sarılmaz başkalarına 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,232 puan) tarafından

Benim kızımda öyleydi sürekli konuştum sonra da yapmadı daha 

(255 puan) tarafından

Düşünüp duruyorum gurbetteyiz öyle gelenimiz gidemiz de yok ondan mı böyle acaba diye sizinki ne zaman geçti kaç yaşındaydı 

(3,232 puan) tarafından

4 yaşında felandı canım kalabalık aile de büyümüştü ama konuştum sürekli onunla 

-Reklam-
+1 oy
(3,578 puan) tarafından

Kaç yaşında ki kızın. Benim kızım da tam tersi. Kimseye gitmez sarilmaz opturmez kendini. Ben de öyleyim soğuk bir insanım bana çekmiş. Karakteriyle alakalı biraz da çocuğun. 

(255 puan) tarafından

Bende soğuk biriyim öyle pek kimseyle konuşmam 

Kızım 4 yaşında 

+1 oy
(523 puan) tarafından

Benim kızım da tam tersi asla gitmez öptürmez sadece bana ve babasına veya çok samimi bulduğu tanıdıklarımıza ama bu durum benim hoşuma gidiyor bu kötü zamanda kızıma temas edilmesini çok istemiyorum 

0 oy
(929 puan) tarafından

Kızım 5 buçuk yaşında aynen böyle aşırı rahatsız oluyorum sürekli de uyarıyorum.yine aynı 🥺

(2,993 puan) tarafından
+1

Siz temas edin sürekli çocukla benim kızım izin ister konuşabilir miyim diye ben izin verirsem konusur dört yaşında çocuğunuz tek çocuk ise ve çevreniz de yok ise dikkatini cekiyordur diğer insanlar bence bol sohbet edin çocukla aile içinde tanıdığıniz insanlar ile sosyallesin bı şekilde geçer .zaman gerçekten kötü bende çok cekinirim ve istemem 

(929 puan) tarafından

Sürekli sarılır öperim sevdiğimi söylerim.insanlarla konuşmak için bazen izin alıyor bazen almıyor.Tek çocuk ve çevre yok maalesef.tanıdığım hiç yok denecek kadar az ailelerimiz memlekette.

Gerçekten devir kötü bende bu yüzden çok rahatsız oluyorum.okula başlıyacak birde aklıma bin türlü şey geliyor.🤍

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
+2 oy
7 cevap 204 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde yigitmira (132 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 95 göst.

Kategoriler

1,459,959 soru

23,939,599 cevap

324,663 kullanıcı