+2 oy
112 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,438 puan) tarafından

Merhaba hanımlar perşembe günü doktora gittim sidefer önerdi kan ilacı için. Fakat kaç damla kullanmam gerektiğini sormadım. Üzerinde de 4-10 yaş için uygundur yazınca yanlış mı aldık acaba dedim. Sizler kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kadar veriyorsunuz bebeğim 7 aylık. 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,742 puan) tarafından

Bizde kullandik kilo sayisi kadar damlatcaksin 

(2,438 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından

Doktorumuz bize 3 marka önerdi biri de sideferdi ama almadım. Hangisini alırsan al kilo×2 damla demişti

(2,438 puan) tarafından

Kilo çarpı iki çok olmaz mı ya bende fiyatını bilmiyordum eşime sorsun diye vermiştim alıp gelmiş sonra da kızdı çok pahalı ne bu diye 😄

(498 puan) tarafından

Özel oldukları için pahallı evet ama hemen bitmiyor daha kiloları fazla değil diye. Sidefer buzdolabında saklanıyor diye tercih etmedim çünkü kızımda kalmaya bir yere giderken zor olmuştu başka bir marka aldım c vitli ve en temiz içeriğe sahip. Bilemiyorum doktor ocean sidefer ve bestrion önerdi oĝluna bunları kullanmış. Hangisini alırsan al kilo×2 dedi sadece ilk 1 hafta 4-5 damla ver sonra yavaşça arttır kabız olmasın alışsın dedi öyle yaptım. 

(2,438 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bilgiler için bende 4 damla ile başlayayım o zaman sonra artırırım. Üzerinde 25 derece oda sıcaklığında yazıyor ama hazırladıktan sonra buzdolabı yazıyor mu dikkat etmedim. Bakarım detaylı. 

0 oy
(950 puan) tarafından

Ne icin canim kan damlasi kansiz mi bebek 

(950 puan) tarafından

Asker gibi birseyler yapiyor bugun cok tatli😀😀

(2,438 puan) tarafından

Bizimki de popoyu havaya dikiyor ittiriyor birşeyler yapıyo. 😄 baya baya geziyor ama evin içinde 

(950 puan) tarafından

Ya cok tatlilar ❤

(2,438 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza 🤲

(950 puan) tarafından

Amin insallah 🤲

0 oy
(2,724 puan) tarafından

Bende kullandım kaç damla verdiğimi hatırlamıyorum ama takviyelerin çoğunda 4 yaş yada 2 yaş alt sınırı var ama kullanılıyor 

(2,438 puan) tarafından

Teşekkür ederim. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 503 göst.
11 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu