+4 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (3,833 puan) tarafından

Kızlar bundan kullanan var mı veya önerebileceğiniz uygun fiyatlı şarjlı

image

7 Cevaplar

+5 oy
(3,833 puan) tarafından

Kızlar huu huuuu

-Reklam-
+5 oy
(3,414 puan) tarafından

Onvo almis komsum ama beklentisi dip kose temizkikte kullanmak degilmis mutfakta masadan kalkar.kalkmaz supurge tutmak gubur gordun mu kullanmak nemmunum diyo

(3,833 puan) tarafından

Dip köşe degil canım benimde bende cocuk varya kırık yapıyo onları cekmek üstten evi cekmek öyle

+5 oy
(2,476 puan) tarafından

Onvo kullanıyorum 1 yıldır memnunum

(3,833 puan) tarafından

Fotograf atar mısın canım 

(2,476 puan) tarafından

image

bu canım 
(3,833 puan) tarafından

Şarj süresi ne kadar canım ne kadar dayanıyor 

(2,476 puan) tarafından

Benim evim 2+1 90 m2 felan gayet rahat 2.kademede kullanıyorum gün içindede kullansam yetiyor ama 3.seviyede hızlı bitiyor bana 2.kademe yetiyor halılarım ince o yüzden belkide 

+3 oy
(5,359 puan) tarafından

Bu marka çok iyi olmuyor 24 nisan A101 gelecek 3900 tl homend marka ona bak istersen internetten araştır yorumlarına bak

+2 oy
(1,780 puan) tarafından

Kasımda aldım bu supurgeden. 2 kademesi var. Sarji genel olarak 110 m2 evimi hizli bir sekilde supurursem yetiyor.  Gunluk temizlikte kullaniyorum. Kizim dogduktan sonra iki cocukla ihtiyac oluyor boyle bir seye. Kabloduz sarjli olmasi avantaj

Fiyatida iyi ve pratik. Her supurmede hazneyi temizlemek daha iyi oluyor. Bence gunluk  tenizlim kirintilar icin ideal. Supruge kisminda isigi var bu sayede tozlari.iyi goruyor vw temizliyor. Buyuk malzemeler borusuna sıkısabilir olacak olursaniz ona dikkat edin. 

0 oy
(533 puan) tarafından

BİM'den heifer marka almıştım 2 yıldır kullanıyorum. Ama kullanımım şöyle gırgır niyetine. Yani gırgır derken kötülemek ıçin demiyorum. Çocuk döküyor saçıyor hopp pratik oluyor. Dip köşe temizliğinde Philips kablolu süpürgemi kullanıyorum. Böyle benim gibi bi kullanım yapacaksan bence çokta pahalı marka almana gerek yok.. 

0 oy
(4,453 puan) tarafından

Valla ben dik supurgelerin hiç birini de sevmiyorum canım aldım boyumun ölçüsünü iki supurgemde çöpe gitti 

Alacaksan güzel kaliteli iyi bi hortumlu supurge al hatta şu surahili olan varya Karaca'nın onlardan al 

Bende eşime diyorum alalim diye 

Dik supurgelerle dip köşe temizlenmiyot

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 263 göst.
+1 oy
3 cevap 170 göst.
25 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
+3 oy
8 cevap 250 göst.