+2 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından

Merhabâ güzel anneler benim bebeğim yoğun bakım da bir ay yattı çıktı biliyorsunuz. Hep anne sütü yemişti ama sütüm gitti mamaya başladım  dört gündür aptamil veriyordum ama aptamil sürekli ıkınmasını sağladı ve  kaka günde bir e düştü bayağı zorlandı bizde doktor onayı ile  Sma comfort aldık aldığımı dan beri 5 saat geçti üç kere besledim 3 kere kaka yaptı  ve sanırım doymuyor diğeri daha şekerli diye sizce daha  yeni adapte olması için biraz beklemeli miyim 

Sizce en iyisi aptamil mi SMA mı hangisini öneririsiniz

12 Cevaplar

+4 oy
(2,414 puan) tarafından

Aptamil çok şekerli bir mama , durumunuz varsa Hipp markası en doğalı 

-Reklam-
+2 oy
(2,128 puan) tarafından

Bize bebek hemşiresi sma önermişti ilk doğduğu zaman onu kullanmıştık. 

+1 oy
(1,441 puan) tarafından

Aptamil bizde kabızlık ve gaz yapmıştı hatta hastanelik etti . Sma doyurucu ve iyi gelmişti kızımda . Ama oğluma sma gaz yaptı o yüzden Bebelac Gold kullanıyorum memnunuz . Mama biraz da bebekteki etkiye göre değişiyor. Her bebeğe her mama iyi gelebilir de gelmeyebilir de . 

+1 oy
(8,107 puan) tarafından

İkisi de boykot ürün. Hipp gitmiyor diye biliyorum. İkisinden de memnun değilseniz değiştirmeniz sizin içinde Filistin'li bebekler içinde faydalı olacaktır...

0 oy
tarafından

2 yaş hala sma optipro kullanıyoruz

0 oy
(4,262 puan) tarafından

Ben sma kullanmistim, aptamil cok sekerli demislerdi, sma da sorun yasamadim şükür 

0 oy
(1,404 puan) tarafından

Sma daha iyi diyorlar 

0 oy
(2,299 puan) tarafından

Hipp organik kullaniyorum bebegime memnunuz 

0 oy
(180 puan) tarafından

Ikisi de iyi mamalar. Sadece her mama her bebege iyi gelmiyor maalesef. Deneyerek buluyorsunuz biraz. Bebeginiz hangisinde daha huzurlu daha az gazli oluyor bir gozlemleyin. Sanirim 1-2 hafta kullanmak gozlemlemek icin yeterli olur. Bebeklerde gun asiri kaka yapmak da normal 10 gune kadar yapmamak da normal kabul ediliyor. Keci pisligi gibi sert degilse kabiz degildir. Yeterli beslendigini de cisli bez sayisindan anlarsiniz. Aptamilde de smada da ilave seker yok. Mamalarin icerik kisminda karbonhidrat altinda genelde seker yazar. O laktoz yani sut sekeridir. Laktoz intoleransi yoksa mamayi anne sutunde oldugu gibi karbonhidrat kaynagi %100 sadece laktoz olan mamalari tercih edebilirsiniz. 

0 oy
(1,440 puan) tarafından

Sma daha iyi

0 oy
(769 puan) tarafından

Aptamil en iyisi.son çıkanı Aptamil prosyneo.   Aptamil verin.sma iyi degil bnce.

0 oy
(159 puan) tarafından

Ben ikisini de kullandım Aptamil pronesyo yu verdim ilk zamanlar anne sütü artı mama kızım baya gaz sorunu kabızlık yaşadı sma comfort verdim biraz rahatladı ama sonra yine gazı kabızlığı başladı pekte kilo almıyordu şimdi iki aydır hipp keçi sütu olanı veriyorum.cok iyi bir mama yaa ne gazı kaldı ne de kabızlığı kilosuda gecenlerde kontrole götürdüm maşallah çok iyi dediler boy kilo olarak gayet iyi maddi imkanlarıniz el veriyorsa hipp öneririm biz bu hafta gross ta bulamadik hipp 2 numara normalde 429,450 arası alıyorduk ebebekte de bu fiyata bulabiliyorum ama ne hikk6yoktu hiç bir yerde migrostan aldık 650 TL çok pahalı geldi gözüme aldigini8yere göre değişiyor genellikle fiyatları 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 785 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.
0 oy
12 cevap 182 göst.
10 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mirayin annesi (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.

Kategoriler

1,458,935 soru

23,926,767 cevap

323,790 kullanıcı

...