Plastik estetik cerrahlarının yaptıgı ameliyatlar ücretli mi
Evet ücretli , herhangi bir hayati söz konusu taşımıyorsa özellere nispeten daha uyguna oluyor
Ortalama?
Şuan ki rakamları bilmiyorum ama 6-7 sene önce plastik cerrahi işlem yaptıracaktım o zamanın piyasası özellerde 12-13 bin TL arasındayken devlet bana 6 bin TL fiyat çıkarmıştı
Yarıyarıya demek ki. Benim burbumda et var. Plastik cerrah alsın istiyorum etten dolayıda kalın burnum onu da küçüksün istiyorum . Et alma işlemi yapıyorlar mı acaba
Et alma işlemini ücretsiz yapıyorlar, düzenleme işini de doktorun inisiyatifine kalmış bir durum . Benim eski çalıştığım iş yerinde bir ablanın burnu kırılmıştı ameliyat olmuştu , doktor sordu estetik yapayım mı oda benden olsun demişti oylelikle ücretsiz olmuştu ama normal şartlarda estetiğe girdiği için ücret alıyorlar
Eşimin abisi de ameliyat olmuştu devlette o bölümde tam hatırlamıyorum miktarı ama özele göre uygundur tabi yine de pahalı her türlü 🫨
Benimi aldırdım plastik cerrahi de ücretsiz yapıldı
Burunla ilgili işlem yaptırmak istiyorsun yorumlardan anladığım kadarıyla onu da şöyle soylim
Kardeşimin burnu biraz büyük olduğu için yaptırmak istedi devlet hastanesi kulak Burun boğaz doktorunda baktırdı doktor burnunda zaten sorun var ameliyat sırasında küçültme işlemi de yaparız dedi ücretsiz yapılacakmış birkaç arkadaşı da burnunu yaptırmış
Sende gideceğin hastaneye bir sor doktorla görüş bence
Gittim kbb dr una sordum yapamadıgını söyledi. Sadece et ve kemik işini hallederim şişkinliği veya yapısıyla işlrm yapmıyorum dedi
1,510,007 soru
24,638,252 cevap
365,628 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın