+1 oy
240 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (626 puan) tarafından

Plastik estetik cerrahlarının yaptıgı ameliyatlar ücretli mi

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Evet ücretli , herhangi bir hayati söz konusu taşımıyorsa özellere nispeten daha uyguna oluyor 

(626 puan) tarafından

Ortalama?

tarafından

Şuan ki rakamları bilmiyorum ama 6-7 sene önce plastik cerrahi işlem yaptıracaktım o zamanın piyasası özellerde 12-13 bin TL arasındayken devlet bana 6 bin TL fiyat çıkarmıştı 

(626 puan) tarafından

Yarıyarıya demek ki. Benim burbumda et var. Plastik cerrah alsın istiyorum etten dolayıda kalın burnum onu da küçüksün istiyorum . Et alma işlemi yapıyorlar mı acaba 

tarafından

Et alma işlemini ücretsiz yapıyorlar, düzenleme işini de doktorun inisiyatifine kalmış bir durum . Benim eski çalıştığım iş yerinde bir ablanın burnu kırılmıştı ameliyat olmuştu , doktor sordu estetik yapayım mı oda benden olsun demişti oylelikle ücretsiz olmuştu ama normal şartlarda estetiğe girdiği için ücret alıyorlar 

-Reklam-
0 oy
(34,368 puan) tarafından

Eşimin abisi de ameliyat olmuştu devlette o bölümde tam hatırlamıyorum miktarı ama özele göre uygundur tabi yine de pahalı her türlü 🫨

0 oy
(3,766 puan) tarafından

Benimi aldırdım plastik cerrahi de ücretsiz yapıldı 

Burunla ilgili işlem yaptırmak istiyorsun yorumlardan anladığım kadarıyla onu da şöyle soylim 

Kardeşimin burnu biraz büyük olduğu için yaptırmak istedi devlet hastanesi kulak Burun boğaz doktorunda baktırdı doktor burnunda zaten sorun var ameliyat sırasında küçültme işlemi de yaparız dedi ücretsiz yapılacakmış birkaç arkadaşı da burnunu yaptırmış 

Sende gideceğin hastaneye bir sor doktorla görüş bence 

(626 puan) tarafından

Gittim kbb dr una sordum yapamadıgını söyledi. Sadece et ve kemik işini hallederim şişkinliği veya yapısıyla işlrm yapmıyorum dedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 232 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,510,007 soru

24,638,252 cevap

365,628 kullanıcı