Kızlar 37 haftalık hamileyim 68 li hamele kaldım şuan 80 kilo oldum. Ve gece yemelerim var açıkçası. İlk hamilelikte Mak 10 kilo almıştım çok dikket ettim eşim laf söyleyen biri diye ve kilo almaya aşırı müsait bir yapım var.
Eşimle 7 yıldır evliyiz çok merhametli iyi bir koca ve babadır. Tek kötü yanı kilo takıntısı( güzellik anlaşıyı kilo)
Bu hamilelikte aman takmayaçam onu deyip canımın istediği gibi yedm ve genelde ondn gizli mutfakta yerim o görnca güler geçeriz ama dün ilkdefa yerken yanıma geldi," dedim ben 2 çanlıyım yiyecem, döndü gülerek sanki daha önce sabahtn akşama kdr yemiynsn hamellk bahane etme, en doğal hakkın yiyeblrsn ama normalde de yiyrsn dedi, sustum o senin yorumun dedim sadece. Koluma sarılıp ye ye tabi en sevdiğin şey nasılsa deyip gitti ama ben yerken ağladm sabaha kadar dişlerimi sıkarak uyumşm.hiç yanstmdm ona.
Şimdi sorun şu ben aşırı sakin, suskun,eşime karşı kavga eden cvp veren bir değilim asla kavgamız olmaz doğru düzgn çünkü konuyu kapatp konymayı keserim, huzursuzluk olmasın diye eşim çok baskın ve gelenekselci, bir lafına kırılsam gider saatlerce ağlar, sinirim geçince konuşrum onun haberi bile olmaz, ama böyle olmak istemiyorum elimde değil destek almam lazım mı gerçekten kavga edip bağırarak içimdekileri dökmek hatasını yüzüne vurmak istiyorum:(( gizlice destek alsam psikolog dan)
Eşim genel olarak dediklerimi yapar huzursuzluk çıkmasın diye çok da çabalayan biri. Ama bu kilo takıntısı aşamadım:( hep zayıf zayıf muhabbeti döner ama bunu gülerek geçiştir