+2 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,089 puan) tarafından

Kızlar benim ailem şanlıurfa da yaşıyor urasıda yazın cok sıcak ve ailem köyde yaşıyor yazında urası cok sıcak oturduğumız yerde terliyoruz ve klima bile yok pervane var anneme dedim eğerki babam su kliması almasa ben gelmem annen diyor pervane var pervane neylki evin ortasını soğutuyır sadece ve benim bebegim 2 bucuk aylık bir kızımda var 3 bucuk yaşında  sıcak su desen sıcak su yok kalkıp eski fiş ile ısıtıyuruz sinek cok yazın bayram kadr oğlum 4 ay vilan olur ateş vilan cıksa sağlık ocağı yarım saat arabayla yürüyerek. Gidilmezde  babam arabası var mesela burda ates cıksa anında şehirici olsun kendi arabamız olsun sağlık ocağı uzak değil öyle maddi durumumuz onlar kadar değil ama evimde klima var bu yıl da inş bir su kliması almayı düşünüyoruz siz olsanız gider miydiniz bende kışın gideyim diyorum 

5 Cevaplar

+2 oy
(4,729 puan) tarafından

Ben Alanyalıyım, klima her şey olduğu hâlde Temmuz ve Ağustos ayında gitmiyorum memlekete. Bilen bilir sucuk olursun o aylarda Akdeniz'de.

Ailen dert etmiyorsa gitme bence de. Ya da Mayıs ayında git gel. Bayram gibi olmaz ama görüşmüş olursunuz. 

-Reklam-
+2 oy
(1,135 puan) tarafından

Hiçbir şey çocuklarından önemli değil bence ben olsam gitmem hasta çocuk vs zor oluyor üstelik küçük bebek sıcal sevmez pişik olur isilik çikar en iyisi ekim kasım gibi gitmek 

+1 oy
(21,875 puan) tarafından

bilemedim ben olsam gitmezdim heralde sıkıntıya gelen bi insan değilim valla 

+1 oy
(1,893 puan) tarafından

ablam sivasta yaşıyor, biz adana. ablam yazın gelmiyor adanaya. 

0 oy
(495 puan) tarafından

Aman bacım yazın Urfa'ya yaklaşma klima olduğu halde dayanamiyoz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 385 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.