+2 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından

Hanımlar bebeğim çok kusuyor normal mi acaba

8 Cevaplar

+2 oy
(9,599 puan) tarafından

hayır sürekli kusuyorsa doktora götür. 

(155 puan) tarafından
+1

Çocuk doktoruna sordum normal dedi de çok korkuyorum açıkçası 

(9,599 puan) tarafından

reflüsü vardır büyük ihtimalle. ama her beslenmeden sonra çoğunu çıkarıyorsa kilo alamaz. başka bir doktora daha göster bence

(6,374 puan) tarafından

Sacmalaik her blbeslenmeden sonra kusuyor benimki 1 ayda 1 kilo almis

(9,599 puan) tarafından

ne kadar kustuğu önemli. fazla geleni kusarsa sorun olmaz. bütün mideyi boşaltırsa sorun 

-Reklam-
+1 oy
(2,597 puan) tarafından

Doğduğundan  beri mi kusuyor

+1 oy
(33,515 puan) tarafından

Kaç aylık şuanda 

(155 puan) tarafından
+1

Bı aylık bile değil henüz 

(33,515 puan) tarafından

Henüz çok küçük normal tabiki kusması benim oğlumda kusuyordu o zaman sürekli 8 9 ay a kadar sürdü hatta bir sıkıntısı yoktu gazı çoktu sadece belki sizinki de gazlıdır o da kusma yapar hastaneye gittiniz mi gazı var mıydı 

+1 oy
(4,478 puan) tarafından

Reflüsü varsa kusması normal. Kızım ilk 3 ay aşırı derecede kusuyordu. 

Ama eğer bebeğiniz fıçkrır şekilde kusuyor ve kilo kaybı yaşıyorsa mutlaka doktora gitmelisiniz. 

+1 oy
(634 puan) tarafından

Oĝlumun reflüsü vardı her emzirme sonrası 1 saat bpyunca kusuyordu kimse kucaĝıma alamıyordu midesinde bişey kalmıyordu en sonunda. Kilo alımını engellemediği sürece doktorlar bisey yapmıyor. Oĝlumun 6.ayda azalmaya başladı şimdi 7 aylık olmak üzere günde 1-2, kez kusuyor

0 oy
(4,132 puan) tarafından

Bebeğimde çok kusuyordu fazla beslendiğinde oluyor.eğer emziriyorsan biraz emdikten sonra gazını çıkart sonra tekrar emsin.

0 oy
tarafından

Benim ilk bebem de çok kusardı. O kadar çok kusardı ki kıyafet yetiştiremiyordum ve görümcemin kızının 6 aylık kıyafetlere kadar düşmüştüm hey gidi günler. Daha minik bebeme koca koca zbınlar giydirirdim hatta ben her bebeği benimki gibi sanırdım hiç endişelenmedim. Şimdi 7 yaşına girecek ve sürekli mide bulantısı şikayeti var. Bir bağlantısı var mı bilmiyorum canım. Ondan sonra iki bebem daha oldu şükürler olsun verene😻 ama onlar çok az kustular. 

0 oy
(1,678 puan) tarafından

Gazı olunca da çok kusuyor bebekler. Kakasını en son ne zaman yaptı? 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
5 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Havva ikra (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 495 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
16 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Melek727272 (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
3 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sevval_irem (91 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,646 soru

24,448,542 cevap

353,833 kullanıcı

...