Arkadaslar canim gercekten cok sikkin luften bana bir akil ve tavsiye verin.
Gecenlerdede post acmistim, oglum temmuzda 5 yasina girecek, 3 hafta önce oglumu kreşten almaya gittimde,ögretmeni dediki sizin icinde uygunsa doktoruyla konusabilirmiyim, cunku oglunuz herseyi anlamiyor ve yasina göre gec. Ki bu ögretmeni oglumla ilgilenmiyor du zaten, bi iki defa oturdu ve bunlari ortsya cikarrti.neyse bende dedim ben slylerim doktoruma . Neyse konustum doktoru dedi motorik olarak biraz gec, ama ögretmeni hala dil teraspistine gitsin diye israr ediyor.neyse benim icin bu konuda bi sorun yok. Ama mesela orda bi arkadasimin kizida ayni kreşe gidio kizi hic konusmuyor ,ona sadece demis cok sessiz konusmasi lazim ama hic dememis doktora göturun veya dil teraspistine, ama kizi ozaman 2 yasindaymis. Yani bu ögretmenin hareketleri ve sanki ben daha iyisini bilirim havalari,ve iste ben konusiyim hep doktoru ile canimi cok skiyor. Mesela hic demiyor ya siz evde blyle calisin bizde burda ,hep doktora götur.yani bi kere dedi oda yalandan,yani cok canim sikilior.bazdn diyorum onun muduruni ariyim ,yabi kafam cok yorgun ve karisik