0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Midem bulanıyor ama süt iç dedi nasıl içebilirim 13 haftalık 

7 Cevaplar

0 oy
önce (4,352 puan) tarafından

Ben gece yatmadan önce içiyordum canm. Çalıştığım için çok yorgun oluyordum yatar yatmaz bayılıyordum yastıkta

-Reklam-
0 oy
önce (350 puan) tarafından

Yoğurtla olur ayran da olur ama hazır yoğurt ve süt değil tüketmen gereken 

0 oy
önce (190 puan) tarafından

İçine bal zerdeçal falan kat belki içebilirsin

0 oy
önce (7,272 puan) tarafından

muzla blendirla mis gbi smothie . muz avakado ile yap daha mis icine meyveler koy bizt . hatta buz kupu de at olsun sana milkshake. kilo almaktan korkmuyorsan bal da koy icine . 

0 oy
önce (509 puan) tarafından

Soğuk süt deneyebilirsin bide yeşil ekşi elmada bulantini bastırır bira daha sabret az kaldı gerer bulantıların inşallah 

önce (350 puan) tarafından

Herkeste işe yaramiyor elma . Ben yediğim gibi çıkarırdım midemi mahvediyordu benim 

0 oy
önce (810 puan) tarafından

Sut neden iciyorsunuz sene 2025 hala sütun faydadan cok zarari oldugunu ögrenemediniz mi

önce (23 puan) tarafından

Nasıl zararlı ilk defa duydum 

Lutfen biraz arastirin zerre faydasi yok onun yerine yogurt yiyin 

0 oy
önce (2,611 puan) tarafından

BBanada yumurta ye demisti ikk haftalarda da cok israr etmisti bakti ki gercekten yapmakta zorlaniyorum o zaman o kadarda onemli degil dedi kek mi yapiyosun 3 yumurta kiriyosan 4 kir dedi sende sutu sevmiyosan domates corbasi yap onu ic icine sut gidiyo ya da peyve pureleriyle karistir cilekli muzlu falan yap balli olabilir sut corbasini bilir misin bulgurlu pul biber kara biber mis gibi olur muhallebi sutlac pudingi ya illaki sut olarak icmen gerekmiyo 

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 162 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (672 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 520 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,447,040 soru

23,770,700 cevap

315,945 kullanıcı