+1 oy
117 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (615 puan) tarafından

Kızlar 34 haftalık gebeyim şehir hastanesinde muayene oldum doktor baktı sadece kilosu 2200 dedi 33 hafta ile uyumlu dedi son adete göre tam 34 olmam gerekiyordu bende hocam kilosumu az dedim hayır kilosu güzel dedi 3 hafta sonra gel dogumu planlayalım hazirlayalim seni dedi yani 36 olunca aslında 3 hafta sonra son adete göre 37 haftalık oluyorum doktor böyle ilgisiz olunca eşimle paylaştım özel hastaneye karar verdik özelde bir doktoru aradim durumu anlattım oda bana bebek geriden geliyorsa çok tehlikeli erken almalıyız dedi canım sıkıldı böyle saçmalık olurmu biri geç almaktaj bahsediyor diğeri erken alalım diyor devlet hastanesinden kimse memnun olmuyor özelde yap diyor herkes ameliyat olacağı için sezeryan çok korkuyorum ilk doğumum degil ilkide sezeryan özelde oldu doktorumdan çok memnundum ama gitmiş şimdiki özeldeki doktorda çok iyi diyorlar bütçemize uygun hastane bide eve çok yakın kafam çok karışık lütfen biraz akıl verin tırlatıcam

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,406 puan) tarafından

38+3 idealdir dtmisti doktorum 

önce (615 puan) tarafından

Ama işte haftasının geride olmasına göremi alacaklar son adete göre degil sanırım 

-Reklam-
0 oy
önce (6,384 puan) tarafından

Ozeldeki doktor muayene etti mi

Hayır etmedi o nedenle güven vermedi zaten çokta takmıyorum fakat nerede doğum yapıcam çok düşünüyorum 

Eski doktorun nasildi memnun muydun mesela ben ikinci bebegime hamile kalsam gene onceki doktoruma gitmek istiyorum cok seviyorum doktorumu

Bende çok memnundum mumla arıyorum ama maalesef gitmiş gözüm kapalı güveniyordum kayinvalidemi annemi bile azarlamişti bana emzirmede yardım etmediler diye çok hassastı giydiklerime yediklerime kadar karışırdı sayesinde çok huzurlu gebelik ve doğum geçirdim kendi özel kliniğini açmış ama ücreti çok çok fazla öyle bir bütçemiz yok normal özel hastanelerin iki katı 

Dogum icin degilde muayene icin bir kez gitsini illaki guvendigi bir arkadasi vardir sana önerir

Gittim gittim ama kimseyi önermedi zaten soramadım da gelemeyiz hocam bidaha dedik 

0 oy
önce (440 puan) tarafından

Telefondaki konuştuğun doktor önce bir muayene edip ondan sonra ne olduğunu söylemesi lazım görmeden sizi endişeye düşürmemeli öyle aşırı geriden gelen bir haftası yokmuş ki 1 hafta ileri geri olur benim oğlumda hep 1 hafta ileriden giderdi minyon bir bebekte olabilir başka doktora da görünün bazen cihazlarda farklı ölçüyor benim oğlumda özel hastanedeki doktorum 37 haftalıkta 3500 gr demişti hemen bugün alalım demişti normal doğumu beklersen 4000 gr fazla olur doğuramazsın dokuların çok zedelenir dedi bende çok korkmuştum ertesi gün devlete gittim hayır normali bekle kilosu 3200 gr gayet iyi bir sıkıntı yok dedi sonuç olarak 38+5 te acil sezeryana alındım sancım vardı açılmam yoktu ve sürekli istifa ediyordum meğerse zehirleniyormuşum oğlum kakasını yapmış başka doktorlara da görünün görünmeden bişey diyemez doktor 

Gebeliğimin başından beri ayrı ayrı 5 farklı doktora gittim hep gerideydi ama 3 gün ama 5 gün bencede 1 hafta önemsiz özeldekini takmıyorum sonuçta ilk gebelik degil ama ben doğumu nerde yapacağım konusunda çok düşünüyorum 

İlk doğumumu özelde yaptım eşim devlet hastanesinde yapmamı istedi maddi açıdan değil özele güvenmiyordu ama dinlemedim doğumdan sonra oğlumu küveze aldılar solunum sıkıntısı var dediler 2 saat gözetim altında olacak dediler o iki saat 23 gün oldu o süreçte çok zorlandım oğlumun kalbi durmuş küvezde 3200 gr doğdu 23 günde hiç kg almamış 2700 olarak çıkardık sütümü vermediler oğlumu çıkardığım gün sütümü bana olduğu gibi geri verdiler 23 günde oğlumun kakası taş gibiydi asla normal değil ve açtı mama sınırlı verilmiş asla hakkımı helal etmiyorum onlara canımdan can gitti oğlumu sağ salim alabilmek için sütüm kesildi çok şükür bin şükür şuan 19 aylık maşallahı var ellerinde ayaklarında kollarında yoğun bakımdan kalma iğne izleri hâlâ var o büyüdükçe izlerde daha görünüyor gördükçe o günler geliyor aklıma açıkçası aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum Allah'ım kimseye yaşatmasın şuan 2. gebeliğim 19+3 günlük hamileyim bu zamana kadar özele gidiyordum ama bundan sonra devlete randevu aldım oraya gideceğim özel günde 30 yapıyorsa devlet 100 doğum yapıyor onlardan daha tecrübeli bu kanıyada şöyle vardım özelde gittiğim doktorum çok iyi bir doktor benim şuan gideceğim devlet hastanesinden özele geçiş yapmış özelde ki doktora çok iyi diyorsam demek ki orda da iyi doktorlar var sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim için nasıl rahat edecekse ona karar verin 

Ayy çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bende bugün özeldeki doktorun soylediklerinden sonra çok mantıklı bulmuyorum özeli fakat şehir hastanesindede korkuyorum ilgisiz ve kötü davranmalarindan galiba :(

Çok teşekkür ederim aminn Ben 1 aydır araştırıyorum herkese soruyorum internette yorumlara bakıyorum en çokta sezeryan olacağım için dikişler nasıl oluyor doktor ilgisi nasıl oluyor diye ve bana devlette 2 3  doktor ismini çok önerdiler çok hastası var şimdiki gideceğim doktordan memnun kalırsam devam edeceğim kalmazsam diğerlerini deneyeceğim sizde araştırın sorun soruşturun hastaneye gittiğinizde oradaki gebelere sorun illa ki hastası çok olan bir doktor vardır mesela hiç gitmeyin şu doktora ilgisiz doktor adı verende var onları hemen eledim sizde düşünün taşının araştırın rabbim kolaylık versin evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 61 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (615 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 600 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 493 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,888 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,615 soru

23,778,919 cevap