+1 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (6,503 puan) tarafından

Kizlar tuvalet egitiminde 3.gun 5 saattir tutuyor normal mi

5 Cevaplar

+1 oy
(6,503 puan) tarafından

Kizlar bilen yok mu ay ne yapsam hala tutuyor

(1,197 puan) tarafından

Su ile islat  .  Suya dokunsun .

(6,503 puan) tarafından

Suyla oynattim banyo yaptirdim yapti ama simdi suyla gene oynamk istiyor hayir dedim diye aglama krizine girdi

-Reklam-
+1 oy
(1,197 puan) tarafından

Normal. Psikolojikmen oluyor. Bide böyle böyle kaslari gelişiyor. Tabi 5 saat tuttu diye çişini hemen öğrenecek diye birşey yok .

(6,503 puan) tarafından

Canim cok oldu ama 1 de yapti saat 9 oldu hala yapmadi gidioz gelioz yok diyor babasiyla gitti onada yok demis

(1,197 puan) tarafından

Kac yaşında. Ama normal yanı. Benim kizim 4 yaşına girecek. Akşam 8 buçukta tuvalete gidiyor. Gece 2 3 te kalkıyor  tuvalete götürüyorum  çiş  yapmıyor.

(6,503 puan) tarafından

3 canim daha 3.gunumuz  zarar vermez mi ona bu durum

(1,197 puan) tarafından

Bol sıvı tükettir. Bir zararı olur mu bilemiyorum. 

(6,503 puan) tarafından

Banyo yaptirdim o zaman yaptı ama tutmaya calisiyor belli

+1 oy
(1,115 puan) tarafından

Çiş ise normal değil bilerek tutuyodur

(6,503 puan) tarafından

Cis canim  bu saat oldu yapmadi  daha annemi aradim hatta annem cisini yaparsan araba alicam.sana dedi hala tık yok

+1 oy
(3,193 puan) tarafından

Normal. Benimki 8 saat tutmustu. Kucagima alip yapabilirsin güven bana diye diye yaptırmıştım.

(6,503 puan) tarafından

Banyo yaptirinca yaptı ama yarinda yapar mi bu sekilde acaba ya butun gün optum kokladim sarildim en son banyoda yapti 

(3,193 puan) tarafından

Yapmaz sabmiyorum. 1 kere yapti ya birsey olmadigina ikna olduysa yarin normal yapar. Altina yapabilir.

0 oy
(452 puan) tarafından

Bence normal değil. Eğitime hazır değil de psikolojik olarak tutup yapmıyor olabilir. Görümcemin kızı öyleymiş kız ne çişini ne kakasını yapmamış günlerce. Beze geri dönünce yapmış.

(6,503 puan) tarafından

Banyo yaptirdim yaptı o zaman canim simdide suyla oynamk istiyor cildirtiyor kiz beni

(452 puan) tarafından

Suda olduğu için yapmıştır :) biz bu süreci tamamladık sayılır ama hiç bu kadar uzun tutmadı kızım

İlgili sorular

Kategoriler

1,451,474 soru

23,830,465 cevap

318,827 kullanıcı

...