Kizlar tuvalet egitiminde 3.gun 5 saattir tutuyor normal mi
Kizlar bilen yok mu ay ne yapsam hala tutuyor
Su ile islat . Suya dokunsun .
Suyla oynattim banyo yaptirdim yapti ama simdi suyla gene oynamk istiyor hayir dedim diye aglama krizine girdi
Normal. Psikolojikmen oluyor. Bide böyle böyle kaslari gelişiyor. Tabi 5 saat tuttu diye çişini hemen öğrenecek diye birşey yok .
Canim cok oldu ama 1 de yapti saat 9 oldu hala yapmadi gidioz gelioz yok diyor babasiyla gitti onada yok demis
Kac yaşında. Ama normal yanı. Benim kizim 4 yaşına girecek. Akşam 8 buçukta tuvalete gidiyor. Gece 2 3 te kalkıyor tuvalete götürüyorum çiş yapmıyor.
3 canim daha 3.gunumuz zarar vermez mi ona bu durum
Bol sıvı tükettir. Bir zararı olur mu bilemiyorum.
Banyo yaptirdim o zaman yaptı ama tutmaya calisiyor belli
Çiş ise normal değil bilerek tutuyodur
Cis canim bu saat oldu yapmadi daha annemi aradim hatta annem cisini yaparsan araba alicam.sana dedi hala tık yok
Normal. Benimki 8 saat tutmustu. Kucagima alip yapabilirsin güven bana diye diye yaptırmıştım.
Banyo yaptirinca yaptı ama yarinda yapar mi bu sekilde acaba ya butun gün optum kokladim sarildim en son banyoda yapti
Yapmaz sabmiyorum. 1 kere yapti ya birsey olmadigina ikna olduysa yarin normal yapar. Altina yapabilir.
Bence normal değil. Eğitime hazır değil de psikolojik olarak tutup yapmıyor olabilir. Görümcemin kızı öyleymiş kız ne çişini ne kakasını yapmamış günlerce. Beze geri dönünce yapmış.
Banyo yaptirdim yaptı o zaman canim simdide suyla oynamk istiyor cildirtiyor kiz beni
Suda olduğu için yapmıştır :) biz bu süreci tamamladık sayılır ama hiç bu kadar uzun tutmadı kızım
1,451,474 soru
23,830,465 cevap
318,827 kullanıcı