Kızlar arkadaşımın bir oğlu var. İki isimli ve ilk ismi kayınpederinin adı. Eşi zorla koymuştu, şimdi aile sorunları yüzünden sildirmek istiyor arkadaşim. Ama dava açsalar kesin silinir mi bilemedik. Yaptıran var mı? Oğlu 2 yaşında, okul hayatı ve aklı ermeden yapmak istiyorlar. Birkaç kişi silinmez demiş, bende buraya sormak istedim. Fikri olan var mı?
Mahkeme süreci ile silinir ve bellı bir ücreti var sanırım
Bende bir avukata gidin dedim ama isim ekleme oluyor ama 2 yaşında ki birinin ismi silinir mi bilemedim
Silinir soyisim değişikliği bile yapılıyorsa o hayli hayli yapılır. Adlıyeye gidip sorsun yardımcı olurlar
Teşekkür ederim
İsim değiştirmek için mahkeme açılıyor ve mahkeme kararı ile isim değişikliği yapılıyor.
Bunlar kayınpederinin ismini sildirmek istiyorlar. İkinci ismi kendileri koydukları için onun tek kalması mümkün olur mh
Yine aynı süreç işler muhtemelen o da isim değişikliğine giriyor.
İnşallah yapabilirler, çok teşekkür ederim
Rica ederim
Ben hukuk dersi aldim canim siliniyor romantik bi sebep olmqdikca hemen karara baglaniyor isiim.olayi
Kocası zorla koydu, sebep bunu sunacaklar kabul olur mu
Olur cnm en kolay sonuclanan davaalr isim davalari
Teşekkür ederim, inşallah Yapabilirler
Ücretsiz mahkeme kararı ile siliniyor benimde kızımın var sileceğim av dilekçe yazdı mahkemede karar çıkınca sildirecegim yapan arkadaşlarim var
Mahkeme yoluyla değiştirme hakkı var çok kişi yaptı
Nevbahar
Versin okulda sorun olur kodlamada uzun olduğu için desin belki kabul olur benim yeğenim av o yüzden ben ugrasmadim
@Bugra tabi karar sizin ama degistirilmese bile kısaca bahar dersiniz
Yok çocuk istemiyor o ismi komple silecek sadece eylem kalacak
1,492,267 soru
24,383,027 cevap
348,876 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın