+3 oy
242 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,408 puan) tarafından

imageKızlar ben bugün hastane işini hallederken oğlum ve annem çarşıya indiler normalde araba oyuncak ister bu sefer bunları istemiş anannesi de kıyamaz tabi her istediğini almış yanında uçan balon ve yemek yeme de dahil 😂bana anne ben artık anannemle gelmek istiyorum çarşıya onunla çok güzel şeyler yapıyoruz dedi aldıkları şeylerde bunlar yanından hiç ayırmadı 😂benimde çok hoşuma gitti sizle paylaşmak istedim sizinde ananneniz böyle mi ben bir tane oyuncak hakkı veririm ama ananne sınırsız hak tanır istediğini alır 😂

8 Cevaplar

+1 oy
önce (605 puan) tarafından

Gönlü olsun minigin iyi yapmış güle kullanın 🤗bol bol anahtar tak

önce (1,408 puan) tarafından

Amin inşallah canım teşekkür ederim 

Anahtarlığa taktırmaz canım bunları oyuncak sanıyor 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (2,146 puan) tarafından

Benim annemde öyle yaa Allah'tan beni bebe daha küçük bişey anlamıyor ama annemin ilk torunu olunca olanlar oluyor. Bazen imreniyorum çünkü ben anneannemi göremedim 

İlk torun gerçekten farklı onlara göre annemde öyle iki oğlum var biri 3 yaş diğeri 17 aylık bu aldıklarının aynısını ona da almışlar ikisini de çok sever ilgilenir ama ilk oğluma hep bu çocuk gözüme farklı görünüyor ışık saçıyor resmen diyor 😂ikinciyi sevmediğim için değil seçim yap deseler yapamam ama büyük neden böyle bilmiyorum diyor 😂

önce (2,146 puan) tarafından

He yaa valla öyle annemde diyor her torunumu severim ama cidden ilki bambaşka der 

+1 oy
önce (6,644 puan) tarafından

Ayy kız böyle şeyleri ben de çok beğenirim hee oğlunun seçimleri muazzam 🤣🤣 oyuncak,anahtarlık vs bu tarz şeyler hep ilgi odağımdır şuan oğlum daha küçük bişeyler isteyemiyor ondan çok benim alasım geliyor güzel bir oyuncak görürsem affetmiyorum 😂😂

14 aylık olacak bi kaç günü var 😂

+1

2 buçuk yaştan sonra benimki bu hale geldi 😂önceden de konuşurdu ama tam net değildi şeninde 6.7 ayın var bakalım noalcsk 😂benimki anlatır anlatır bazen kendi kafamda bişey düşünürken cevap vermezsem anne sen beni anlamıyon mı diyor anlıyorum annecim diyorum neden cevap vermiyorsun diyor ama bunları söylerken yüz ifadesi ciddi oluyor ve çok komik duruyor 😂

Ya işte öyle bişey diyorlar ki ne cevap vereceğini bilemiyor insan eşimin bir yeğeni var yaşı büyük ama çocuk büyümüş de küçülmüş gibi söylediği şeylere asla cevap vermeye yetişemiyorum o gelince Einstein geldi diyorum hatta 😂😂

+1

Kız bunlar hep avakado yüzünden hahahaah şimdi ki anneler bilinçli avakadosundan tut özel unlarına kadar her şeyi yapıyorlar eskiden öyle mi çaya ekmek ufalayıp yedirirlerdi bize 😂biz o yüzden böyleyiz bence 😂

Olabilir ya ama o çocuğu görünce kasılıyorum resmen cevapları gerçekten ilginç oluyo 😂😂😂

+1 oy
önce (1,388 puan) tarafından

Benim kendi anneannem de iki hak verirdi iki tane alırdım, şimdi yaşlanmış kızım için diyor bir hak ver bir tane alsın, tamam diyorum bende ama kıyamıyorum, Allah'tan kızım çok anlayışlı beğendi bir tane birşeyi alır kasaya getirir onu öğrettim şimdi, birkaç tane daha al evde sonra yemen için diyorum almıyor ben alıp kaldırıyorum. Yanlız anahtarlık olayı çok iyi 

Ama en iyisi böyle Anannen çok haklıymış böyle yapmakta ben oğlum anlamadığı dönemlerde bile fazla fazla alırdım oyuncak şimdi 3 yaşında her şeyi fazla almak istiyor 4/5 ay öncesine kadar alınmazsa kendini yerlere atardı çok şükür bu huyunu unutturdum artık bırak diyince bırakıyor tamam annecim annelerin dediği olur diyor ama bu kural sadece benleyken geçerli ananne teyze babayla gidince çocuk a dan demeden istediğini alıyorlar kaç kere söyledim yapmayın diye aman gözü kalmasın diye kıyamıyorlar 😂bi de bu alınanların aynısı bi set daha var onları da kardeşine almış kardeşim benimkileri alır anane dedim kardşeime de aldım diyor 😂

+1 oy
önce (119 puan) tarafından

Anneme kurban olurum oda böyledir asla kıyamaz bize 

+1 oy
önce (2,673 puan) tarafından

Valla hic sorma biz iki taraftanda dertliyiz esimin ailesinden daha bisey istemedi ama kis ortasiydi cilek istedi benden esim de babasina soylemis o kis gunu bulmus cilek getirdi ananesiyle zaten hep konusurlar isikla ayakkabi istemis benimki gittigimizde babama da soylemis babam kartini birakti gitti ise ne istiyosa alin diye annempe bi ciktik bastan asagi gitdirdi sagolsun dayisiyla da piyasa yapmislar arabayla yanimiza geldiler gormen lazim mizikle cistak cistak bi yaklasilar o da oyuncagini almis 

Canim babanin ruhuna okunmus 41 fetihim var hediye ettim basin sagolsun olum haktir musluman icin rabbine kavusmaya vesiledir guzeldir Rabbim taksiratını affetsin peygamber efendimize komsu etsin insaAllah 

Ah canııım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ay gece gece gözlerim doldu rabbim senin babana annene çocuklarına ailene uzun ömürler versin acısını yaşatmasın inşallah canım tekrar çok teşekkür ediyorum 

Estagfurullah canim duan icin Allah razı olsun bana ne dua ettiysen Rabbim 10 katini sana nasip etsin babanin duaya ihtiyaci varmis ben onu cikardim bu isten boyle bi sitede 2 kadin gecenin su saati konusuyoruz ve konu baban sence tesaduf mu bence Rabbimin hikmeti o istiyomus babanin nasibiymis zaten o fetihlerde 

Öyle canım nasibin nerden geleceği belli olmaz derler ya bu da öyle bişey oldu resmen hergün duasını eder perşembesinde yasinini okurum elimden geldiğinde hatim indirir ruhuna gönderirim zaten ama hiç tanımadığın birinden böyle bi du hediyesi almak hem beni çok mutlu etti hemde eminim babamı mutlu etmiştir Allahım razı olsun akrabalarımızdan bile belki hatırlayıp dua eden yoktur ama sen ettin ya ne diyeceğimi bilemiyorum 

Estagfurullah bacim diyorum ya ben hep boyle okur hazir ederim bi nasiplisi cikar boyle merhum olur kaza bela olur birinin bana hayri dokunur hemen hediye ederim onsanin o an elinden baska bisey gelmeyebiliyo ben okuyup hazir etmistim o Allahin isi mahcubiyetlik bi durum yok sen de bana dua et ictenlikle bi Allah razı olsun desen yeter ♥️

+1 oy
önce (2,959 puan) tarafından

O anahtarlılar pahalı benim annem bir tane anca alırdı seninki cömertmiş maşallah😻 ben de nine olunca Cömert olurum inşallah 😻

Valla çocukları sevindirene Allah daha çok veriyor 😻 Allah razı olsun annenden ve öyle cömertlerden💕 benim kızım da ne zamandır bu anahtarlıklardan istiyor ben de alacam boşversene bi daha mı gelecez dünyaya😹💕

Çarşıda bazı yerlerde uygun oluyor canım tanesini 20 tl den almışlar ileriye gittik orda da tanesi 10tl ydi bi bak kesin vardır şimdi çok popüler oldu bu anahtarlıklar her yerde var ben görüyorum da bazı yerlerde tanesi 50 60 tl bile oluyor aman dikkat et 10 20 tl ye bile var 

İşte canım bizim burda takı markette geçen senelerde tanesi 50 tl idi şimdi 150 olmuştur diye düşündüm. Sizin orda yine uygunmuş valla belki gezersem uyguna bulurum çok sağol😻😽

+1

Çarşıya muhakkak bak canım öyle yerlerde pahalı oluyor çarşıda meydan kısmında mağaza önlerine koyuluyor bazen normalde zaten bunlarda 40 tl ydi bayram öncesi gittiğimde aynı yerde gördüm bugün indirimde demişler ben 40 tl den aldı sandım kızdım neden bu kadar fazla aldın diye çünkü 400 tl tutuyor hepsi gönlüm razı olmadı 20tl ye aldık diyince rahatladım biraz 😂

Yani o 40 ta olsa 100 de olsa oğlum isteyince alır bakmaz parasına ama ben istemem 

Haklısın canım benim 💕 çok sağoll😻😽

0 oy
önce (20,974 puan) tarafından

Aile yeterince otoriter ise aile büyükleri ile ara sıra böyle kaçamaklar güzel oluyor bence de 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 273 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Akss (896 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
+1 oy
8 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.

Kategoriler

1,447,398 soru