Merhaba günaydın arkadaşlar direkt konuya girmek istiyorum Benim bir tane Görümcem var ve ben 6 senelik evliyim bana zamanında çok fazla etti iftira laf Söz dalga geçmek gibi Birçok şey yaptı bana karşı yeni evlendiğim günden itibaren son iki senede onlardan uzaklaştım ve eşimi de biraz bu duruma inandırdım ve eşim de artık onlara karşı tavır koyduğu için konuşmuyorduk ve sadece karşılaşırsak Merhaba merhaba derdik Dün de görümcemin kocası hapse girecekmiş 3 yıllık bir kavgadan dolayı 3 yıl kesinleşmiş hapsi çıkmış Her neyse eşim de üzüldü ve bize yansıttı bana sen üzülmüyor musun ne biçim insansın dedi Ben de üzülmüyorum bana yaptıkları çıkıyor dedim Çünkü gerçekten sürekli görümcemin başına hep talihsiz olaylar geldi benim günahımı çok aldı ahımı çok aldı ve şimdi de bir gram üzülmüyorum Eğer bugün böyle bir hayat yaşıyorsa kesinlikle hak ettiğindendir eşimin yanında bunu belli etmiyorum Ama İlahi Adalet diyerek Allah'a şükrediyorum herkes kalbinin ekmeğini yer ve bir gram bile üzülmüyorum her şeyi kendisi kendi elleriyle yaptı ve hak etti beddua etmiyorum kimseye kötülük dilemiyorum ama Allah herkesi yaptığı şeylerin karşılığını vermeden bırakmaz unutmayın ve eşim de üzüldüğü için ona hiçbir şekilde belli etmiyorum Böyle düşündüğümü sadece Allah kurtarsın deyip geçiyorum ben yanlış bir şey mi yapıyorum
Her ne olursa olsun eşine oh iyi olmuş vs deme bu sefer senden uzaklaşır kötü kalpli vs diye ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz geç olur güç olur tam zamanında olur
ne cekdigini bilemem ama boyle dusunmen gayet normal . esine karsi uzulmuyirum deme tabili allahindan bulsun rabbimin takdiri de ne olursa. icinde kopan sevinci belli etme😂 benimki kuzenim var nefret ettigim benim yuzume guler arkamdan kuyumu kazarmis kucuklukten beri. ben bunu 30 yasimda farkettim. allah bilio ya kardes gibi gorursum son 7 seneder ayagi takilip dusse icimden zil takip gobek atmak geliyor. gorusuyormuyum evet aktabam birbirimize bagli aileyiz . iki yuzlulukse iki yuzluluk . beni baglamaz allah bilio icimi en ufak bise gelse basina seviniyorum butun kotulukler basina gelsin isterim . insanin icine bir nefret tohumu ekildimi o kisiye karsi bir gram iyi niyetli dusunce kalbinden gecmez . gecemiyor yani bak vhatsap durumunu girunce bile ayyy gerizekali mal diyerek bakiyorum resme yani o derece nefret ediyorum ki yuzune soylemedigim nefreti resmine kusuyorum resmen icimden gecen dusuncelerle
Haklısınız gerçekten İnsanların birbirine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor Eğer bugün böyle düşünüyorsak sebepsiz yere düşünmüyoruzdur
Ayy bir gün bende görür muyum gorumcemle kaynanam bana yastıklarının karşılığını aldığını inşallah beterlerini yasarlar ama ben asla üzülmem
Bence evet yapiyosun cezAevi çok kötü bir yer yaşayan bilir yaşamayan bilmez
Benim babam da Biz küçükken cezaevine girmişti yani Oraların ne demek olduğunu biliyoruz zaten eşininde bize karşı yaptığı bazı terbiyesiz hareketler olmuştu
Darısı kaynanamın gorumvelerimin başına inşallah benimle uğraşmayı görsünler iyilik düşünüyorlar da iyilik kötülük düşünüyorlar Kars'a kötülük nasıp etsin rabbim
1,493,350 soru
24,400,035 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın