+2 oy
88 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (876 puan) tarafından

Selamlar bugün kızımım sağ göz beyazında kanlanma fark ettim tırnağı biraz uzadı çizmiştir diye düşünüyorum ama sizce sağlık ocağına damla yazdırmaya gıdeyım mi yoksa çocuk doktoruna mu gideyım (not:son 15 gün içinde 6 kez doktora götürdüğüm için hastane görmek istemiyorum) 

image

6 Cevaplar

+2 oy
önce (63 puan) tarafından

Bizimde kalemle oynarken ucunu batırmış gözüne 3 yaşındaydı acil göz doktoruna götürdük baktı ucu küt bisey batırmış o yüzden kanlanmis bir sorun yok dedi çok şükür ilaçta vermedi üç günde gecmisti

önce (876 puan) tarafından

Peki sizce ne yapmalıyım çok yoğun değil sağlık ocağına mı bir gıdeyım  yoksa bekleyip kanlanma artarsa acile mi gdeyın

önce (63 puan) tarafından

Şimdi göz çok hassas bir organ ihmal etmeyin bir gün bekleyin katlanma azalmakta hemen acil doktora götürün 

Teşekkür ederim yorumunuza öyle yapayım

-Reklam-
0 oy
önce (29,745 puan) tarafından

Takip edin geçmezse doktora  götürün kızımda da olmuştu bir gün sonra geçti 

0 oy
önce (690 puan) tarafından

İlaç yan etkisi olabilir. Demir vitamini ne durumda ? 

Demir her zaman kullanıyoruz götürdüm sağlık ocağına damla yazdı

0 oy
önce (2,272 puan) tarafından

Benim çocuklarda da yaşadık bunu. Tırnaklarıyla çiziyorlar. Doktora götürmedim ama zaten bir kaç güne rutin kontrolü vardı. En azından bir sağlık ocağına götürün ne olur ne olmaz. 

Teşekkür ederim götürdüm

0 oy
önce (9,399 puan) tarafından

2 gün önce uykudan kalktım benimde aynı böyle suanda kızımında olmuştu ama onun kalem degdi benim neden oldu bilmiorum

0 oy
önce (667 puan) tarafından

Bizimki yeni geçti ama ateş yapmış doktora gittik genel rahatsızlığı olduğu için ateş yapar dedi. Yakınlarda ateşlendiyse diye yazdım

Evet 4 gün önce ateşlendiydı 38.7 ile

önce (667 puan) tarafından

Bizimde 39a çıktıktan sonra böyle olmuştu 1-2 güne geçti şükür

Çok geçmiş olsun saolun

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 80 göst.
+2 oy
8 cevap 139 göst.
+3 oy