Kızlar oğlum iki aylık bugün ultrason çekildi kalça için tip2A teşisi konuldu sağ kalça gelişmemiş dedi dr a gösteremedim bugün yoktu anca pazartesi ye sıra buldum ama içim içimi yiyor çok kötümü değerler nasıl bi tedavi uygulanıyor bide ağrı vs yapıyorum acaba bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
Kızlarrrrrrrrr
İlk kizimda vardi cift bez bağladık 1 ay kadar gecmisti insallah sizinkide kolaylikla gecer
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Benim kızımda da var çocuk doktoruna mı göründünüz yoksa ortopediye mi
Gitmedim daha canım çocuk doktoruna gidicem
Tamam çocuk doktoru büyük ihtimalle çift bez tak ve ortopedi için randevu al diyecek benim kızım da aynı durumda cuma günü ortopediye götüreceğim çift bez yapacağın zaman da alttaki bez normal bezi üstteki de bir numara büyük olsa daha iyi olur diyorlar ama bilemiyorum valla
Valla benimde hiç bi fikrim yok canım
Çabuk iyileşir inşallah Rabbim acil şifalar versin
Amin inşallah canım
En korktuğum şey şuan oturduğum ilçede USG doktoru yok başka ilçe gidin çekin doktor diyor eşimde söyleniyor ne gerek var diye ikna edemedim oğlum iki aylık
Allah korusun ama gerçekten gidilmeli benim bir tanıdığım kalça çıkığı yüzünden tekerlekli sandalye kullanmak zorundaydı yürüyemiyordu küçükken çok büyük bir sıkıntı değil ama büyüdüğü zaman inanın çok kötü bir durum bazıları seke seke yürüyor bazıları hiç yürüyemiyor dikkatli olun
İkna et cnm sağlık bu şakası olmaz
Kesinlikle katılıyorum
Eşimin amcasinin bebeği de var özelde 2 bine çektirdi eşim başta tamam dedi niye kaynanam arayıp bak onlar boşa para verdi çektirdi hiç birşeyi yokmuş eskiden böyle şeyler mi vardı boş para verip çekeceksiniz diye diye eşimi doldurdu eşimde istemiyor bakalım bu hafta cektirmezse kendim gidip gizliden cektiririm
Canım olur mu öyle şeyler çocuk ölümlerine baksın bi şu an çok şükür tıp ilerledi teknoloji ilerledi canım konuş konuş kaynanan mı verecek parasını açık açık de tekerlekli sandalye kullanan çocuklar gördüm zamanı gelince Allah korusun ama keşke yapsaydım dememek için yapsın bu vebalin üstünden nasıl kalkabilir
Bendede varmis küçükken bi alet takılmış aylarca sırtüstü yatabilmisim yana dönüp yatamamışım yürümeden fark edildiği için ameliyata gerek yok demis doktor
Ay inşallah bizim ameliyat şok bişey değildir 😕
Kızlarrrrrrr
Benim oğlumda da hafif bir sapma vardı değerlerde, çift bez biri normal diğeri ters şekilde taktık 1 ay sonra toparlamıştı. Küçükken müdahale ve düzelmesi kolay 6 aylıktan sonra terapi zorlaşıyor. Bezle düzelmezse önce aparat veriyorlar onu taktırıyorlar, görümcemin kızı mesela o aparatı kullanmak zorunda kalmıştu kaç yıl önceydi tabi ama o da düzeldi, kız şimdi 10 yaşında jimnastikte inanılmaz başarılı vs. tedirgin olma.
İnşallah canım pazartesiye randevu aldım çok teşekkür ederim
Benim kızımda vardı palvik bandaj kullandım bir ay boyunca düzelmişti çok şükür şuan 3.5 yaşında çok.sukur bin şükür iyi şuan yürümesinde hiçbir sorunumuz yok şükürler olsun.bir ay bana bir seneydi ama iyileşmesi içinde herşeyi yapardım.ihmal etme canım ameliyatsuz tek cozumu bu rahatssiz olacak ağlayacak sürekli ama mecbursun vazgeçme çocuğunun geleceğini düşün asla ihmal etme.rabbim.sifa versin inşallah düzelir
Amin cnm inşallah düzelir bizimkide çok teşekkür ederim ☺️
Merhaba çok geçmiş olsun yanlışım yoksa sende ağrılıydın bizde iki aylık olunca gidicez de siz nerde yaptırdınız kalça ultrasonu
Yok canım ağrılı değilim ben
Yanlış hatırlıyorum o vakit kusura bakma çok geçmiş olsun tekrardan
1,492,994 soru
24,394,527 cevap
349,611 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın