Arnica Tesla kullanıyorum 5 yildir ama artık bazı yerleri kırıldı ve düzgün çekmez oldu başka süpürge almayı düşünüyorum var mı tavsiye edeceğiniz bir marka model resimde atarsanız sevinirim mesela kaç yıldır kullaniyorsunuz
Karaca vantuz v4 kullanıyorum çekim gücü süper V8 modeli var üstü ona bakabilirsin ben çok memnunum
Kaç yıldır kullanıyorsun canm bakayım birazdan
Valla 4 Yıldır evliyim bi sıkıntı görmedim hala ilk günkü gibi çekiyor. Ve astım hastaları için hepa filtresi var dışarı temiz hava üflüyor
Çok sağol canm
Rica ediyorum 🤗
Canım bende 4 yıldır kullanıyorum filtresini değiştir hangi parçası kırıldı benim parke başlığının içinde boru gibi bişey varmıs orası kırılmıştı o yüzden çekmiyormus bende servise gönderince farkettim öyle bisey mi seninkide şuan baya iyi çekiyo
Supurgeye takılan hortum yeri varya hem onu kırdım hem başlıkları taktigimiz demir kisim var ya orası çok sertleşmiş başlık artık çıkmıyor bide sürekli o başlıkların tekerlekleri kiriliyor
Anladım canım başlığın sıkışan yerine saç kurutma makinesini tutunca çıkıyor benimkide hep sıkışıyor öyle çıkarıyorum
Yeni aldım elektrolux amazon sitesinden fiyatına göre güzel çekıo
Güzel gunlerde kullan ne kadar fiyati
4500 tl idi 1 ay felan oldu alalı
Hangi marka canm maşallah iyi dayanmis
Philips maraton cano evet baya dayandı dahada dayanacak gibi 😅
1,499,771 soru
24,495,692 cevap
357,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın