+1 oy
149 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (486 puan) tarafından

Arkadaşımın bebeği 1 yaşına görecek bana sordu nasıl bir konsept yapabilirim .Bende kiziminkini gösterdim çok beğenmişti.bjz evde yapmıştık o kafede yapacakmış belki de organizasyon tutar fikirleriniz var mui

7 Cevaplar

+1 oy
önce (486 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bebeği kiz unutmuşum yazmayı.

-Reklam-
+1 oy
önce (1,327 puan) tarafından

Ben Barbie konsepti yapmıştım pastasınıda kendim yaptım 

image

Guzelmis canım.

önce (529 puan) tarafından

Ya pasta çok güzel görünüyor nasıl yaotin 3 ay sonra kızımın doğum günü aynısını yapmak isterim tarif verirmisin

Hazır pastaban kullandım  ama sen kendim yaparım dersen güzel pandispanya tarifleri var nefis yemek tariflerinde.içine pastacı çikolatası kullandım ama sen istediğin şekilde yapabilirsin içini. pastacı kreması yaptım onuda hazır almıştım dr.oetkerin pasta kreması yazarsan internette resmi var tadı güzeldi ama sen kendinde yapabilirsin. dışınada ganaj yaptım çikolatalı. Ganaj şeker hamurunun tutunması için yapmak gerekiyor krem şantinin üstüne şeker hamuru olmuyor o yüzden ganaj yaptım. Bir gece ganajlı bekleyecek ertesi gün şeker hamurunu üstüne sermek gerekiyor ganaj donarsa daha şeker hamuru daha iyi kalıp gibi oluyor. Şeker hamurunuda internetten almıştım bir kilo pembe bir kilo beyaz. Şeker hamurunu açarken çatlatmadan çokta yumuşatmadan açmak gerek. Birinden yardım almalısın pastayı kaplarken.  O top gibi gözüken şeylerde kırtasiyede satılan köpük toplar onları şeker hamuruyla kapladım. Barbie resmini de çıktısını aldım ucunu çöp şişe yapıstırdım. Öndeki Barbie yazısını da  kırtasiyeden çıktı aldım onu şeker hamuruna yapıştırdım  ballı suyla, pastayada ballı su sürüp o şekilde pastaya yapıştırdım. Kalpleride gelişigüzel  kağıda çizdim sonra şeker hamurunu üstüne koyup kestim onlarıda ballı suyla pastaya yapıştırdım .Çok yorucu açıkcası benim belim ayrıldı😄

önce (529 puan) tarafından

Okurken yoruldum 😂😂😂eline sağlık çok güzel olmuş yinede 

Tesekkur ederim canım 😄😄

+1 oy
önce (6,112 puan) tarafından

Arı maya 

Hello kity 

Kelebek konsepti olabilir 

Kelebegi merak ettim googleden bakarim.

+1 oy
önce (4,353 puan) tarafından

1 yaşta klasik ben süsledim balon yazı felan çünkü covid olmuştuk 😞

2 yaşta unicorn 

3 yaşta deniz kızı 

4 yaşta elsa yaptık

Zati 1 yastan bebekler ne anlarlar benim için 2 yaşından sonra en azından onlarda farkında .balon oynar mum üfler. 

önce (4,353 puan) tarafından

Evet haklısın ama ilk doğum günü ya insan aileyle kutlamak isterdi annemler babamlar vs ama olmadı nasip değilmiş. Pandemide doğum yaptım tam doğum günine 3 gün kala covid pozitif çıkmıştık bizde dişardan pasta söyledik eve teslim etmişlerdi. Komşumada rica etmiştim bize balon süs alıp getirmişti saolsun öyle yapmıştık😊

+1 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Unicorn konsepti 

Deniz kızı konsepti 

Dondurma konsepti 

Miki mouse konsepti

Gökkuşağı konsepti 

Aklıma gelenler ve gördüğüm doğum günü konseptleri bunlar hepsi de çok güzel bence ama dondurma ve gökkuşağı daha farklı bi organizyon olabilir 

Dondurma konsepti ilk defa duydum

önce (1,408 puan) tarafından

Ben bi tandığımda gördüm çok hoşuma gitmişti kızım olsa kesin gökkuşağı ya da dondurma konspeti yapardım çünkü unicorn miki mouse elsa gibi çizgi film karakterleri artık çok yaygınlaştı :)

+1 oy
önce (2,659 puan) tarafından

Cocuk icin degil kendisi icin yapiyo belliki yanlis anlasilmasin yargilamak icin soylemedim de hani 1 yas bebek ilgi alani neyse onunla ilgili bi pasta yapilip 3 5 balonla biraz susleyip kutlanabilir ben oyle yapmistim mickey seviyodu benimki o zaman anne kendisi icin istiyosa buyuk bisey yapacaksa organizasyon falan tutsa daha guzel olmaz mi mekan tutmus ne guzel bi arkaya ne diyolarsa fon gibi seyler yapsalar cicekler bocekler kelebekler olabilir yanlara stand olsa cupcakeler falan ikramliklar ortadaki stantta pasta olur cicek ya da kelebekli buyuk bisey bence cok guzel olur 

0 oy
önce (1,367 puan) tarafından

En son yegenimin barbiydi mekanda kutlandı kuaförler falan ona göreydim pastalar balonlar menü dağıtılmıştır büyüklere borek içli köfte kisir pastası falandı çocuklarda hamburger dağıtılmıştı..

Palyacoda vardi çocukları evlendirdi gelen hediyelerden çocuklarla birlikte actilar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 507 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde M.....M (6,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 400 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,344 soru

23,775,075 cevap

316,129 kullanıcı

...