+2 oy
244 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah gineee bennnn sjsjsjsk neler yapıyorsunuz bahaalımmm niye uyumadıniz gııı 😁 benim bebemde uyudu kayınvalidem de eşim ise bugün hastanede nöbette namaz kıldım kur an okudum mutfağı hal ettim sıra geldi keyif molasına veee tabi bunu en sevdiğim noodleyle yapıyorum sjsjsjsjs 😂 😋🫶🏻🍜 buda anlık 🙃

image

9 Cevaplar

+3 oy
önce (1,934 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah gene yiyorsun şu iğrenç şeyi Allah affetsin 😭😂😂

Aleykümselam canım benim iyiyim elhamdülillah sen nasılsın 

önce (2,109 puan) tarafından

Sjsjsjsk hastasıyım daa teşekkürler teşekkürler 🍜😋😂🩷 Allah daha iyi etsin inşallah kardeşim benim elhamdülillah iyidir bende çok şükür Rabbime 🩵

-Reklam-
+2 oy
önce (4,352 puan) tarafından

Afiyet olsn cNm 

Teşekkürler canısı 😘 

+2 oy
önce (3,077 puan) tarafından

Tükenmiş biri olarak yazıyorum eski kendimi çok özledim 😑 6 aylık oğlum 6 yaş 1.sınıfa giden kızım var ikisiyle uğraşmak beni çok yorduuu bebeği 1 saat önce uyuttum kızımıda şimdi oturmuş başında masal dinleyerek uyumasını bekliyorım bu durum ne kadar gidicek böyle ne zaman kendisi yatağa girip uyuyacak hiç bilmiyorum 🤔😑 duş alıcam uyumasını nekliyorum bu sefer kız uyuyor bebek uyanıyor pskolojim çok bitik durumda 

önce (11,246 puan) tarafından

Kızın neden bu kadar geç yatıyor canım

Yarın okul yok rahat takıldık normalde bebek kucağımda saat 10 da kızımın uyumasını bekliyorum onun saati ona uymuyor maalesef 

Kıyamam kız sana bence yavaştan uyku eğitimine başla kızında canısı o zaman uyku düzeni oturur

Aşkım kızın uyku düzeni zaten var saat 10 dedim mi yatar bu sefer bebek ayakta olmuş oluyor bebek kucağımda kızın başında bekliyorum uyumasını

Yaa tamam canısı anladım Allah kolaylık versin inşallah ama insan cidden zamanla alışıyor bebek olan büyüyor zaman su gibi akıp gidiyor 🥺

+2 oy
önce (5,384 puan) tarafından

image

Bende nöbetçiyim ve acıktım 🤣

Yaa gerçekten mi 😁 afiyet olsun sanada canısı 😘 

+2 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Afiyettt olsunnn 

Bende yatakta uzaniyordummm  burnuma çiş kokusu geldi oğlanaa dokunuyorum kuru tövbe sonra ıslaklığı hissedince sjsj kalktimmm 

Ama nası oluyor bilmiyorum oğlan 2 dır işerken arkası ıslanıyor onu kuru 🤣😂 

önce (8,617 puan) tarafından

Ahahaha esma arkaya doğru yapıyor demekki 🤣🤣

önce (1,014 puan) tarafından

Nasıl başarıyor ama sjsjs soka giriyorum sjsj 

Anlamaya çalışıyorum üstünu degistirirken anlaamiyom

önce (8,617 puan) tarafından

Bende şaşırdım valla 🤣 genelde hel ön ıslanır erkekte olunca

Teşekkürler canısı 😘 ahahahah kıyamam yaa çok mu su icti uyumadan önce kolay gelsin sanada gülüm 🩷

+1 oy
önce (2,617 puan) tarafından

Salataligi niye dogradin kiz 😂 aleykum selam canim Allah razi olsun afiyet sifa olsun okuduklarini Rabbim kabul etsin insaAllah  

Ben bugun geberdim dun gece 1 bucuga kadar isimi bitiremedim gunduzden aylik alisverise gittik geldik mutfaktan daginik gitmistim bi de alisveris olunca daha cok dagildi yemek bulasik derken aksam oldu yetmedi malzemeler varken temizlik de bitmemisken buzluga biseyler yapayim dedim ugrastim derken dunden yorgundum zaten 

Bugunde esim evdeydi durmadi avmye gittik bu yetmemis gibi bi cilginlik yapip trenle gittik istasyona mesafe avmye mesafe orda kosturma derken yorgun argin eve dustuk sabahtan da camasir katladim yikadim falan valla bi cay demledim oturdum bu saate kadar oglan hastaligi atlatamadi o geri uyandi falan simdi girdik yataga bakalim uyuyacaz nasipse 

Ahahahah çin kesme usulü kestim kız yani bütün salatalık ama doğranmış öyle yemek hoşuma gidiyor 😁😁 bide baya yorucu bir gündü desene hadi sana şimdiden kolay gelsin ve iyi uykular canısı bide geçmiş olsun paşaya 😘🩷

+1 oy
önce (6,367 puan) tarafından

Butun gun sinirden öldüm tuvalet egitimi beni cok gerdi annem geldi annemide gerdi oglan insan butun gun aglar mi agladi 

Ben erkek kardeşimin küçük annesiydim ve çok zorlandığımı hatırlıyorum ama inan senlik bişey değil yavaş yavaş anlayacak hatta ona oyun oynayarak anlat o zaman belki daha çabuk kavrar 

Nasil mesela canım 

Tam olarak neyi sordun canısı 

Oyun oynayarak anlat demisin ya canım onu sordum nasil oyunlar oynayabilirim

Misal bir oyuncağı al lazimliga bırak AA bak bunun tuvaleti gelmiş koş koş çiş yapsın de sonra o da meraken yanına gelecek sonra bak bu çiş yaptı hadi sıra sende diye anlat o zaman o çocuk merakına yenilip aynısını yapmaya başlayacak 

+1 oy
önce (1,316 puan) tarafından

Öğrenciyken çok yemekten iğrendim şu nimetten Allah affetsin. Sana afiyet olsun canım  ama kokusu burnuma geldi 😄

+1

Ahahahah öğrencinin geçiştirici yemeği 😂 ve teşekkürler canısı kokusu gelir tabi buram buram mutfakta şuan öyle kokuyor 😂🥹

+1 oy
önce (1,169 puan) tarafından

Afiyet olsun . Benin cocuklarda seviyor bunu da cok zararli :(

+1

Teşekkürler canısı 😘 valla bu devirde doğal bir şeyler bulmak zor zaten herşeyin azı yarar fazlası zarar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 336 göst.
0 oy
16 cevap 1,448 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 325 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 535 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu