Kızlar dün silikti pembe şekilde bugün ikisi de koyuydu yani bugün yumurtam mi çatlamış oluyor ?
Bilenler yazabilir misiniz
Aynen öyle canım gebelik düşünüyorsan değerlendir kesinlikle
Kız kocam gece de 🤣
Cidden mi şansa gel olsun sabah dene şansını
İnşaallah canım
İnşallah tutar da güzel haberlerini alırız burdan Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🥰
Amin canım inşaallah ♥️
Pembe çizgi görmeye başladığın an her akşamı değerlendin çünkü spermler 72 saat kadar yaşayabilir yani dün ilişkiye girdiyseniz yaşayan sperm bugunde tutunabilir
Dün iliski olmadı malesef eşim gecede gündüz de ben hastaydım salgına yakalandık ama yarın akşam evde
Tek çizgi olduysa geçmiş olsun ama çift çizgi devam ediyorsa bazen 48 saat sürer şansınızı denersiniz
Yok belirgin kırmızı
Yarından bahsediyorum canım
2 gün içinde çatlaman olmuş olacak değerlendirmelisin
Bebemiz hortlayip kalkmazsa🤫 🤣 bu sabah kalktı erkenden 🤣 teşekkür ederim kaç aydır deniyoruz inşaallah bu testle tutar takvime baktım 3 4 gün sonra gösteriyor yumurtlama
Takvime bakma bende takvime guvenmiştim 2 3 ay olmadı ovulasyon testiyle 4.ayda hamile kaldım 😀
Sorma ya 🤣Ovulasyon kullandığın ay mi kaldin canım
Evett😌
Hayırlısı olsun canım inşallah bizim de olur ♥️🤲
Hayır bugün yumurtalama yarın ya da öbür gün silik oldu mu çatlama olur
Teşekkür ederim
Çizginin ilk silik olduğu gün dahil değerlendir. Gecesi sabahı yok adamı yakaladı mi değerlendir. Ben demiştim sana, yumurtlama takvimle olmuyor. Ovulasyon kullndigim ay gebe kaldım. Siliklesir siliklesmez yumurtlama oluyor
Teşekkür ederim canım ♥️ evet gerçekten o telefondski takvimden 3 4 gün sonra goseeriyor
1,503,304 soru
24,543,972 cevap
360,649 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın