0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından

Bebegım 7 aylık aniden nemeyi tutmamaya bşladı süreklı aglıyor sagıp verdım tuttu içti bitirdi bu nedir neden böyle oluyor bilen bişi yazssın agzını memenın önune grtirdiginde bagırıp aglıyor zorla verıyorum ısırıyor dişmi cıkartıyor yardımcı olun lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(29 puan) tarafından

Bebeklerde belli bi dönemde meme reddi oluyor malesef zorla da olsa emzirmeye çalış ayakta emzirmeyi dene 

(256 puan) tarafından

Ne yapiyorsam turmuyor uyanıyor gecd verıyorum bagırıp aglıyor ne zamana kadar gecer bu durum 

(29 puan) tarafından

Oğlum da olmuştu 3  4 gün sürdü bizde  bi kaç gün çabala geçer inşallah ya

(256 puan) tarafından

İnşallah cabucsk gecerde emer üzülüyorum 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Dişi çıkıyodur da ondan canım 

(256 puan) tarafından

Tutarmı acaba bı kac gun gecsede şimdi sagıp verdım cünki mama felan başlasammı devam sütü 

tarafından

Evet tutar çenesi ağrıdığı için göğüs değilde biberon la içmek ictiyo canım çünkü biberon anne gogusu kadar sert dokulu değil düzelir bir kaç güne ateşini takip et o önemli 

(256 puan) tarafından

Tmm canım sagolasın evet ateşi 38 de hep bu bı kac gudnur düzeldi şimdide işte memeyi tutmuyor 

0 oy
(1,626 puan) tarafından

7. Ayda meme reddi var. Malesef biz atlatamadık bıraktı kızım inşallah seninki bırakmaz. Duşta bile emzirmeye çalıştım emzirme hemşiresinden destek aldım ama başaramadık. Sık sık ver mutlaka pes etme. ayakta, oturarak,yatarak her yolu dene ama biberonu çok zorda kalmadıkça verme. Seni komple bırakır biberon meme reddini daha çok tetikler

0 oy
(1,079 puan) tarafından

Benim kızımda 8 aylıkken ilk defa hastalandı ve boğaz ağrısı ağızda yara derken aniden bıraktı. Sende dikkat et derim

0 oy
(9,723 puan) tarafından

Diş cıkarma önemli rol oynar.Uykuluyken yada uykudan önce daha kolay tutar dişleri ise diş kasıyıcı yada dişleri rahatlatacak yumuşak seyler ver ama en önemlisi bir cocuk doktoruna göster kulak enfeksiyonu vs birseye karsı tedbir amaclı

0 oy
(625 puan) tarafından

Ayakta pıspıslayarak emzir. Gazi olabilir aç olsa mutlaka emer. Meme ucuna pekmez sür dene

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 339 göst.
9 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
27 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Emine S (19,154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,100 soru

24,425,196 cevap

351,874 kullanıcı

...