Sizce Emre ismi nasıl eski mi kaçıyor kızım Alya soyadımız yangın
Evet şimdiki isimlere göre eskide kaldı ama ben zaten eski isimleri daha çok seviyorum yeni uydurma isimlerdense bence çok güzel bı isim
Bence güzel abimin ismi 😊 şimdi bu isim çok kullanılmadığı için sizin çocuğunuz farklı olacaktır 😃 moda olan isimlerdense bu isim daha güzel.
Bence çok güzel severim ben Emre ismini
Eski isim oldu artık Aren daha güzel
Bencede cok guzel eskimeyen isimlerden.Ve emreler hep caliskan zeki olur.Benim kuzenim bogazici derece ile makina muhendisi oldu emre abim.
Benim de kuzenim var emre Salih ne Salih bir evlat ne de çalışkan bir evlat oldu 🤣 babasını sürekli borca sokup polise falan bulaşıyor 🤣 yorumunu görünce o geldi aklıma
Birisi iyi olunca sanılırki örnekteki gibi tüm emreler iyi sanki😅 benimde arkadaşımın eşinin adı emreydi aldattı yuvasını dağıttı 🥴
Halbuki isimle alakalı değil 🤣
Sen beğendiysen koy tabiki buradaki herkes beğenmez kimisi yeni isimleri seviyor ama bence gayet güzel seçim 🥰
Yani o kadar yeni güzel isimler var neden emre :)
Oglumun adi yunus emre bence gayette guzel simdiki isimler dandik geliyo bana
Ben çok seviyorum emre, enes
Benim eşimin ismi Emre. Bence çok hoş, sade. Zarif
Emre ismi güzel Allah izin verirse benimde bir oğlum olacak ismini Egemen koyacağım belki fikir olur.💗
Ben beğendim kulağa da hoş geliyor. Evet yeni türetilen bir isim olmayabilir ama bence modası geçmeyecek bir isim
Valla su yemi isimlerden artik gina geldi yemin ediyorum🤢🤢🤢 cok hos bir isim cok zarif
Bence emre ismi aynı Zeynep Elif gibi eskimeyecek bir isim
1,450,585 soru
23,819,328 cevap
318,210 kullanıcı