0 oy
188 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar merhaba kayınvalidem hasta olduğu için grip okusuruk biraz şeker çıkmış kaynım köyden buraya getirdi eltimdeydi bana da o buraya geldiği zaman kardeşim geldi memleketten bende kayınvalideme gel diyemedim ancak eşime davet etmesini söyledim neyse dün kardesimle dayımlara gidecektik kayınvalidem de bize gelecekmiş (onların evinde kalıyoruz kaynım zamaninda annesine almış ama onlar köyde kaldığı için eşim kaliyordu şimdi de biz kalıyoruz) bende karar veremedim yemek filan ayarladım kardeşimle mı gitsem evde mi kalsam bilemedim ama kardeşimle dayımlara gittik kayınvalideminde tansiyonu yükselmis 18-9 tekrar hastaneye götürmüşler bende vicdan azabı oldu şimdi ne bileyim Rize ye kızına gececeklermis bugün buradan da kıyafetlerini almaya gelecek şimdi geldiğinde ne diyeyim ne yapayım bilemedim .

Ya tavırları yüzünden gelsin istemedim Allah biliyor ya ama eşime davet ettirdim kendim birşey demesem de

Ancak bir şey olsa Allah korusun tabi ki bakacağız başımızın üstünde hem zaten hastayken öyle tavırları da olmaz ...

kardeşim de geldiği için ne yapacağımı da bilemedim 

Şimdi Rize' ye  gidecek bana da kıyafetlerini almaya gelecek ne yapayım sizce Rize ye gidip gideceği gün biraz daha kal bize gel filan diyeyim mi ?

Kötü mü yaptım şimdi düşünüp duruyorum

5 Cevaplar

+1 oy
önce (914 puan) tarafından

Afedersin ama kadın hasta geçmiş olsuna da mı gitmedin eğer gitmediysen çok büyük ayıp etmişsin kusura bakma. Alıp bir iki gün bakabilirdin

önce (83 puan) tarafından

Geçmiş olsuna eltime gittim ancak ertesi gün kardeşim gelecekti o yüzden kendim davet etmedim ama eşime davet etmesini söyledim gerçekten ayıp ettim sanırım nasıl düzeltebilirim onu soruyorum 😒

önce (914 puan) tarafından

Anladım canım gitmissen iyi ben hiç gitmedin sandım. Geldiğinde anne geçmiş olsun kusura bakma seninle pek ilgilenemedim kardeşim gelmişti de. Sonra bizde kal biraz de bakalım ne diyecek

Kardeşim hala burda ancak yinede gelirse bugün diyeceğim teşekkür ederim ne bileyim bende arada kaldım ama yinede o gün gittiğimde kendim davet etmem gerekirdi sanırım her şeye rağmen de kardeşim rahat eder mi edemez mi diye bilemedim 

-Reklam-
+1 oy
önce (150 puan) tarafından

Ayıp etmişsiniz davet edip evinize götürebilirdiniz .

0 oy
önce (3,663 puan) tarafından

Ben burada ayıplık bir şey görmedim ya. Sizin de misafiriniz varmis. Grip öksürük tansiyon falan bunlar bana geçmiş olsunluk bir şey gibi gelmiyor. Hele de grip olmuş birine geçmiş olsuna gidip hastalığın daha çok yayılmasına sebep olmak daha saçma.

Siz zaten gitmiş görmüşsünüz eşiniz de davet etmiş yapılacak her şey yapılmış 

Ya gerçekten arada kaldım aslında  kardeşim burda olmasa o gün alır gelirdim diye düşünüyorum eltim çalışıyor çünkü ama kardeşim de erkek yani ne bileyim rahat edemez diye düşündüm çocuk yatcak uzancak ne bileyim kötü denk geldi 

Kardeşiniz de yatip uzanmayiversin orasi ayri bir konu 

Gerçekten başında birinin durması gerekiyorsa yaşlıysa kendinden geçiyorsa takip gerekiyorsa alıp getirmeniz yakışırdı ama uok sadece grip olduysa arada tansiyonu oynuyorsa çok da önemli değil kendi kaynanami düşünüyorum 50 kere grip oluyor alerjik kadın her gribinde eve mi getireyim arada tansiyonu da oynuyordur ama benim kaynanam çok yaşlı değil tansiyonu oynayacak gibi olsa kalkar bir ayran yapar battaniyesini alır yatar

Oda her zaman gelemiyor ama yılda bir kere iki üç gün 

Hayır çok yaşlı değil gittiğimiz de kötü de durmuyordu sadece sesi biraz grip gibiydi 

O zaman çok da takılmayın çok da nazlamayin herkes grip oluyor evde battaniyenin altında iyileşmeyi bekliyoruz. 

0 oy
önce (3,001 puan) tarafından

Grip olmuş sadece, şeker tansiyon ise bütün yaşlılarda var. Benim annem yıllardır tansiyon hastası sürekli ilaç kullanıyor kimseye de nazlanmiyor babam ise kalp ve kolestrol hastası yıllardır onda aynı şekilde. Eee tabi grip de oluyorlar mevsimine göre kimseye de gelin demezler hatta gelmeyin çoluğa çocuğa bulaşmasın derler. Ben grip olunca da aynı şekilde .

Bilmiyorum canım ya çok kötü durmuyordu zaten ama eşimde ayıp oldu filan deyince kötü hissettim

0 oy
önce (7 puan) tarafından

DDavet ettirmişsin gelicekmiş sen bırakıp dayınlara gitmişsin bencede ayıp olmuş yani

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 152 göst.
0 oy
3 cevap 66 göst.
+1 oy
7 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,447,536 soru

23,777,799 cevap

316,259 kullanıcı

...