Kızlar merhaba kayınvalidem hasta olduğu için grip okusuruk biraz şeker çıkmış kaynım köyden buraya getirdi eltimdeydi bana da o buraya geldiği zaman kardeşim geldi memleketten bende kayınvalideme gel diyemedim ancak eşime davet etmesini söyledim neyse dün kardesimle dayımlara gidecektik kayınvalidem de bize gelecekmiş (onların evinde kalıyoruz kaynım zamaninda annesine almış ama onlar köyde kaldığı için eşim kaliyordu şimdi de biz kalıyoruz) bende karar veremedim yemek filan ayarladım kardeşimle mı gitsem evde mi kalsam bilemedim ama kardeşimle dayımlara gittik kayınvalideminde tansiyonu yükselmis 18-9 tekrar hastaneye götürmüşler bende vicdan azabı oldu şimdi ne bileyim Rize ye kızına gececeklermis bugün buradan da kıyafetlerini almaya gelecek şimdi geldiğinde ne diyeyim ne yapayım bilemedim .
Ya tavırları yüzünden gelsin istemedim Allah biliyor ya ama eşime davet ettirdim kendim birşey demesem de
Ancak bir şey olsa Allah korusun tabi ki bakacağız başımızın üstünde hem zaten hastayken öyle tavırları da olmaz ...
kardeşim de geldiği için ne yapacağımı da bilemedim
Şimdi Rize' ye gidecek bana da kıyafetlerini almaya gelecek ne yapayım sizce Rize ye gidip gideceği gün biraz daha kal bize gel filan diyeyim mi ?
Kötü mü yaptım şimdi düşünüp duruyorum