Selamın aleyküm hanımlar sizden fikir istiyorum
Bu akşam üstteki komşu ile pizza yapicaz ailecek yiyeceğiz inşallah ama önden bı mercimek çorbası yapsam mı sizce veya ne yapsam söz vermiştim onun kızına bugün yapım çıksın aradan çünkü cumartesi itibariyle mümkün olduğunca berrak sıvı beslenecegim annemde gelecek 2.3 gün annemle özel olarak ilgilenmek istiyorum .. şimdiden teşekkür ederim
Aleyküm selam bu soğuk havada güzel bı süzme mercimek çorbası harika olur
Ah yakın olsaydık keşke
Mikserin varsa ondada oluyor canım geçen benimki yandı mikserle parçaladım
Tabi blandir gibi olmuyor o yüzden ben gittim hemen yenisini aldım mutfak aletleri benim elim ayağım
Keşke ya bı komşum olsaydı kahve içeceğim dünyalar benim olurdu
Benim ceyizimden vardı canım yapılmadı attım yandı maalesef yeni set olarak almak istiyorum seninkinin markası ne
Ben set almaya karşıyım canım benim hepsi ayrı ayrı çünkü biri bozuldumu hepsi çöp oluyor
Alırsan ayrı ayrı al bı tık pahalı ya gelir ama hiç değilse mikserin bozulsa blandirin sağlam kalır takımlar da kafa gittimi hepsini at çöpe
Blandir sunny
Mikser arzum
Mini robot sunny
Büyük robotum Arnica
Fark etmez bana canım iş görsün yeter teşekkür ederim bakicam Trendyol dan
Bencede önden mercimek çorbası iyi gider
Teşekkür ederim canım bende öyle düşündüm adamlar işten gelecek sadece pizza olmasin
Çok iyi olur Afiyetle yiyin inşallah 🌼
Teşekkür ederim canım
Aleyküm selam canım ben pizza yapınca yanına baharatlı patates kızartması ve soğan halkası yapıyorum ama siz kalabalık yiyeceksiniz olabilir
O toplara girmek istemiyorum çora pizza salata içecek
Yok yapmazdım pizza yeterli oluyor
Teşekkür ederim canım çocuklar da var diye düşündüm örnek vereyim bebimki pizza yemez onunda çocukları var pizza yemeyen çorba yer diye düşündüm
O zman ayrı onlara kadar yap o zaman
1,488,043 soru
24,324,152 cevap
345,420 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın