Kızlar karavan tatili yapan var mı 21 aylık bebeyle yazın nasıl olur
Valla biz de 5 aylık bebeyle kamp yapmayı planlıyoruz çadır kampı ama olur mu nasıl olur bilemiyorum
Çadır zor olmazmı karavan bile kafamı karıştırıyor:))
Şişme çadır içinde soba yakılabiliyo. İlla zor olacak
Normal evde bile zor
Sobadan dolayı demedim zaten yazın çıkıcaz sobaya ihtiyaç olmaz yorulcan rahatça bi uzanıp etmek isticen otel tatili mi karavanmı gezmemi sabit kalmamı karar veremiyorum
İmkan hepsine var sanırım senin
Çok şükür
Asla gitmezdim 1 gece kaldık ben hiç rahat edemedim hele küçük bebekle çadır helede yazın Asla tavsiye etmiyorum.
Çadır değil karavan
Karavanla kalınır ama bilmiyorum ya zor yani arkadaşlarımız kalıyor geride bana göre degil
Birkaç gün önce bebekle gittik, öyle aman aman zorluk bi mevzusu yoktu, tabi kalmalı değildi kendimizi denemek için gitmiştik birkaç saatliğine
Nasıldı ne gibi zorluk oldu
Bebeğimin sürekli kucakta olması meselesi zordu açıkçası, ama 21 aylık bebekle 5 aylık bebeği kıyaslamak da anlamsız olur, o dönemde daha bağımsız hareket edecektir, en azından kendi ayaklarının üstünde duracağından daha kolay olacağını düşünüyorum. Bi derdi bi sıkıntısı olursa daha rahat anlatabilir mesela 5 aylık bebeğe nazaran
Normal tatilde bile kızım beni maf etti karavan hiç düşünemiyorum 22 aylık benimkinde
Neden ne yaptı mesela başıma gelecekleri bileyim :dd
Popusu yer tutmuyor ondan oraya gidiyor her şeye karışıyor bir saniye oturamiuorsin
Ne 21 ayligi 5 6 aylıkken gitmişti bizim arkadaşlar 2 yaşına girecek olanlar gene sürekli.karabnla geziyorlar 😊
1,490,509 soru
24,359,617 cevap
346,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın