0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından

Kızlar karavan tatili yapan var mı 21 aylık bebeyle yazın nasıl olur 

3 Cevaplar

0 oy
(574 puan) tarafından

Valla biz de 5 aylık bebeyle kamp yapmayı planlıyoruz çadır kampı ama olur mu nasıl olur bilemiyorum 

(239 puan) tarafından

Çadır zor olmazmı karavan bile kafamı karıştırıyor:))

(574 puan) tarafından

Şişme çadır içinde soba yakılabiliyo. İlla zor olacak 

(574 puan) tarafından

Normal evde bile zor 

(239 puan) tarafından

Sobadan dolayı demedim zaten yazın çıkıcaz sobaya ihtiyaç olmaz yorulcan rahatça bi uzanıp etmek isticen otel tatili mi karavanmı gezmemi sabit kalmamı karar veremiyorum 

(574 puan) tarafından

İmkan hepsine var sanırım senin

(239 puan) tarafından

Çok şükür

(2,167 puan) tarafından

Asla gitmezdim 1 gece  kaldık ben hiç rahat edemedim hele küçük bebekle çadır helede yazın Asla tavsiye etmiyorum. 

(239 puan) tarafından

Çadır değil karavan

(2,167 puan) tarafından

Karavanla kalınır ama bilmiyorum ya zor yani arkadaşlarımız kalıyor geride bana göre degil

(574 puan) tarafından

Birkaç gün önce bebekle gittik, öyle aman aman zorluk bi mevzusu yoktu, tabi kalmalı değildi kendimizi denemek için gitmiştik birkaç saatliğine 

(239 puan) tarafından

Nasıldı ne gibi zorluk oldu

(574 puan) tarafından

Bebeğimin sürekli kucakta olması meselesi zordu açıkçası, ama 21 aylık bebekle 5 aylık bebeği kıyaslamak da anlamsız olur, o dönemde daha bağımsız hareket edecektir, en azından kendi ayaklarının üstünde duracağından daha kolay olacağını düşünüyorum. Bi derdi bi sıkıntısı olursa daha rahat anlatabilir mesela 5 aylık bebeğe nazaran 

-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından

Normal tatilde bile kızım beni maf etti karavan hiç düşünemiyorum  22 aylık benimkinde 

(239 puan) tarafından

Neden ne yaptı mesela başıma gelecekleri bileyim :dd

(214 puan) tarafından

Popusu yer tutmuyor  ondan oraya gidiyor her şeye karışıyor bir saniye oturamiuorsin 

0 oy
(2,167 puan) tarafından

Ne 21 ayligi 5 6 aylıkken gitmişti bizim arkadaşlar 2 yaşına girecek olanlar gene sürekli.karabnla geziyorlar 😊

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
7 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde ozlem4141 (686 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,781 soru

23,901,200 cevap

322,418 kullanıcı

...