Kızlar ben biberon konusudna çok kararsız kaldım bana biraz tavsiyeler verirmisiniz marketten mamajoo aldım yeterli mi sonradan bı daha almam gerekecekmi iyimi bilmiyorum aklımda psilihip avent kaldı kuzenimle bersber alırsak oda 355 e flan geliyor fiyattan ziyade birazda kullanıma bakıyorum
Kesinlikle lensihon anne sütü de veriyorsanız meme ayrimi yapmıyor
Aynen. 3 buçuk yıldır kurtulamadım kendisinden ☺️🫢
Bakalim benimki daha 3m5 aya yakın ne olcak sonumuz
Yerim onu minnak şey ❤️
Dr browns anti-kolik genis agiz.
Bebegimde gaz problemi vardi, once lansinoh kullandim. Arkadasimin tavsiyesiyle dr browns aldim iyi ki de almisim cok fark etti. Agiz yapisi da avente benziyor.
Doğduğundan beri Philips awent kullanıyorum kullanışlı iyi başka biberon tutmuyor 2 3 tane olmasına rağmen benim oğlum ucu eskidikçe atıyorum yenisini alıyorum. Bu biber onu bilmiyorum canım
Merhaba. Yavaş akışlı ve geniş ağızlı olanlardan tercih edin, antikolik özelliği olursa iyi olur. Bir de bence ilk zamanlar cam daha sağlıklı ama büyüdüğünde hala kullanıyorsa pp tercih edilebilir çünkü kırılma ihtimali artıyor. Ben Dr browns kullandım uzun süre ama 3 numara emziğe geçince hiç memnun kalmadım içine göçüyor bebeğim emerken. Lansinoha geçtim onun da emzikleri çok hızlı akıyormuş alışana kadar biraz zorlandı.
lansinoh kesinlikle tavsiye ederim emzik uçları ayrı olarakta satılıyor a b c kategorisinde büyüdükçe değiştiriyorsun ucunu
Şiddetle Dr brons antikolik biberonunu tavsiye ederim 2 oğlum dada kullandım şuan kullanıyorum da gazı önlüyor ve rahat gaz çıkarmasını sağlıyor mama yerken boş hava yutmuyor
Kesinlikle bu canım
https://ty.gl/35iori0s5ko60
biberom cok onemli o yuzden fiyati bosver ben avent aldim sonra dr browns gaz yapmayan anti kolik biberonu aldim muhtesemdi tavsiye ederim
Konuyla alakasız ama mutfak zemin fayanslarin çok hoş canım benimde evim yapılıyor bu model istiyorum bna daha net resim varsa atarmisjn yani paylaşır mısın birde kirlenince falan belli oluyor mu cok
Valla kirlenince başa bela çok belli oluyor ya hiç memnun değilim ama renk tonu inanılmaz hoşuma gidiyor sanırım yine yaptırırdim herkesinki klasik beyaz krem dedim gittim gri yaotiridm bende evim eski aslında ben tadilat yaptırdım
Ya güle güle kullan inşallah bnde beyaz istemiyorum bu rengi çok beğeniyorum ya görünce bayıldım 🫣😀😀🌸
Binden 100 liraya cam biberon seti almisdim.2 yıla yakın 4 kere kırıldı aldık..bebek neyse içerse o...ha avent olmuş ha stantard bı biberon ...
Kızım doğduğundan beri Nuk markasını kabul etti. Tavsiye ederim
Bu marka güzel avent chıcco Dr browns da alabilirsin
Awent kullandım kolik bebegim emmediği için sagıp verdim lansıon mu neydi onu falan almadı asla avent anne meme ucu uyumlu tutmustu
Ben lansinohun setini almistim 1 buyuk 1 kucuk biberon 3 biberon basligi vardi yavas orta hizli akisli mama ictigi surece yeterli gelmisti bana
Yani zaten almışsın bunu bı dene bazı biberonlari bazı bebeler almıyor öyle bir durum olur yada akışı az- çok gelme durumu olursa başka bakarsın eğer öyle bişey gerekirse avent öneririm uç değiştirirsin anne göğsüne en yakın ağız yapısını bozmayan gibi özellikleri var
Philips avent anti kolik kullandik biz sadece Cok memnundum .Gaz sancısı olmadi oglumda çok sukur
1,492,951 soru
24,393,935 cevap
349,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın