Vala canm.skldkca biyere gidiyorm sabh ayri aksam ayri calisirken.nw guzelmis yaaa adam küsse haklı o garibimde ses.cikarmiyo hic el isi yapiyorum bebek icin.bisiler ama onlarda hemen bitiyo siz skntnzi.nasl geciriyosunuz
Leptop ceviz portakal suyu film izlemekten ruhum sıkıldı artık doğuma varil gibi ittirerek götürürler üf annem peşimde terlik git babam çorap giy üşütme görsen 3 yaşında gibiyim o derce evde
Ama ben hıncımı gezmekten alamıyoruuuummmm 14 günlük kızım var sabahtan akşama akşamdan tekrar sabaha kadar onunla vakit geçiriyorum gezmekten daha cazip
Ah ah ben şimdiden özledim gezmeleri tozmaları 12 gündür yatıyorum daha önümde 4 ay var. Gezmeler hayal olcak bana
Bizde yarın annem teyzem ablam çıkalım dedik önce teyzeme gideriz okula müdür oldu hayırlı olsuna ordan cafeye tatlı çay dedikodu
Valla ben çok geziyorum hatta yeni geldik eve esimle sabahta başka yerdeydim annen diyor kırık bacaklı kpekler gibi gezip duruyorsun hahaha
Hamileyken soluksz gezdim hele bekarken gor ohoooo cocuk oldu yine gezdim cocuk hastalandi benimde ev hapsine cevrildi cezam kocam tarafindan bende evde kizima örgüye bide ruh hastasi gbi temizlige sardm kafayi. Yaz gelsede gezseydk
1,492,560 soru
24,387,691 cevap
349,102 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın