Oğlum havuzu cok seviyo benim salon fayanslı bide su gider kismıda var böyle bişey alsam mantıklımı suyu seviyo baya biraz yüzer diye düsündüm
Salonda nasıl olur bilmem de yazın balkonda kullanıyoruz çok iyi oluyor. Üç tane eskittik attım 😂
Fayans var bide gider var ondan sordum canım kuruması kolay oluyo
Öyleyse sıkıntı olmaz canım eglenir çocuk.
Balkonda var ama korkarım ben düserler diye alamayı düsünüyom baya seviyo suyu
Biz balkona file yaptırdık canım tabi yine de tek bırakmıyorum. Al al çok iyi oluyor. Biraz uğraştırıyor tabi su doldururken falan da 😂 yapacak birşey yok en azından güzel vakit geçiriyorlar.
Hortum var ya onunla doldurum ben alacam sanırim
Kız buna bu kadar para vermeye acımayacak mısın 😁 eskiden biz çocukken annem mavi büyük bidonları keser içine su koyar güneşte bekletirdi , su ısınınca içine girerdik, hey gidi günler ne zamanlardı ya gözlerim yaşardı 🥺❤️
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 ne günlerdi
Baktım fiyatlarına onlsr da pağlı
Bahceli eve güzel olur bu daha küçükleri var 1 tanesini patlattılar bidaha aldık balkonda banyoda oynuyorlar
Bahceli evim yok canım
Balkonda olur ama salonda asagiya cok ses gidiyor haberin olsun
Yani cocuk cirpindikca icone atladilca bayagi ses oluyor, komsulari rahatsiz edebilir.
Anladım canım oğlum atlamıyo iciyde oynuyo oyuncaklarıni
Bu büyük çok gereksiz normal standartlardan var banyodada dolduryotjm
Kac tl onlar canım
300 400 TL ben gecn sene 200 liraya almistim
A101 e bim e yaz sezonu geliyor Bn 100 200 fln almıştım .şimdi olsun 700 800.bekle
Hmm gelirse alırim bende
Bende balkonuma uygun bir tane alıcam
Niye mantiksiz olsun ki benim oglan daha kucuktu amcasi aldi o zaman kisti toplarla doldurduk oylr oynadi yaz geldi su koydum dibine az oyle oynadi ertesi sene yine oynadi gecen sene komsunun kizi cop sis batirmis bu sene amcasi bi daha aldi sirf seviyo diye bende salona kuruyorum az bi su koyuyorum icine oynuyo doldurmuyorum altina battaniye seri halilarin islanmasin yeter
Benim gider var alacam bakalım canım
Oh daha nolsun keske benim evde oyle olsa valla havuzu kurarim ortaya hic kaldirmam yaz boyu
Yok kadırim ben canım da alacam fayanslı hemde gider var salonda
Salona mantıklı bulamadım ben salon sonuçta balkon olsa dhaa iyi
Öyle arada olur diye düsündüm canım olmadı almam
1,450,712 soru
23,821,210 cevap
318,302 kullanıcı