+5 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (661 puan) tarafından

image

Selam güzel hanımlar nasılsıniz 

Ben biraz spor yaptım ayaklarım felaket adım atamıyorum bi kahve içeyim dedim siz neler yapiyorsunuz❤️

7 Cevaplar

+3 oy
(70 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende sancilar eşliğinde tatlı krizlerini kahveyle kapatıyorum hava bir yağıyor bir açıyor değişik 

(661 puan) tarafından

Afiyet olsun canim 

(70 puan) tarafından

Teşekkürler canım sanada ❤️

-Reklam-
+3 oy
(7,155 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar. Afiyet olsun 

Çocukları kapının önüne saldık bizde evi toparlıyoruz parka çıkacaz sonra akşama kadar orda olacaz 

(4,554 puan) tarafından

Senin 1 bebis yokmuydu hafsa 

(7,155 puan) tarafından

Evet canım bir oğlum var üç buçuk yaşında 2 aylıkta hamileyim ☺️

Evimde değilim ablamda kalıyorum o yüzden çoğul konuştum 

(4,554 puan) tarafından

Abooo hamile misin 

(7,155 puan) tarafından

He ya 😄

(4,554 puan) tarafından

Bide bakmışsın doğurdum diye post açmışsın günler çabuk geçiyo sağlık olsun, hayırlı olsun bebişin, güzellikler getirsin size 

+3 oy
(25,746 puan) tarafından

Gunaydin afiyt olsun. Burda öğlen gerci😁

Bizde markete gidiyoz ordan parka giderim kizimla

image

(25,746 puan) tarafından

Yok kiz 21 derece oldu bu gün. Ben kizimi kalin giydirdim ince giydirsemde olurdu. Yagmurluydu dün bu gun sabah hava degisti birden

(4,554 puan) tarafından

Müdürüm kolay gelsin 😁

(661 puan) tarafından

İyi bari yaz gelse  erzurum da işte yeni yeni ısınmaya basladi

(25,746 puan) tarafından

@Memuranneee  kiz deme öyle mahcup hissediyom kendimi sjsjsjs

@Uykusuz_girl ayyy yandım canim pistim. Nefesim kesildi şimdi girdim iceri

(661 puan) tarafından

Sıcakta soğuğu soğukta sıcağı arıyoruz işte ne bilim insanoğlu degilmiyiz

+2 oy
(10,251 puan) tarafından

Afiyet olsun bende henüz bir şeyler yemedim geç uyandım bebiş gece uyutmadı çünkü 

(661 puan) tarafından
+1

Ben de sabahın köründe uyandım bebe koymadı yatam

Teşekkür ederim❤️

(4,554 puan) tarafından
+1

Abooo kıyamam kac aylık küçüktü galiba öyle hatırlıyorum 

Uykusuz gecelerim bitti çok şükür ya 2 yılımı aldı tabi 😁😁

(10,251 puan) tarafından

14 aylık olacak dostum 2 3 günü kaldı 😁

(4,554 puan) tarafından
+1

Amanın 1 yaş bunalımın da Allah sabir ve güç kuvvet versin 😁

(10,251 puan) tarafından

Aminn🤣🤣

+2 oy
(4,481 puan) tarafından

Adet oldum sabahtan beri sancım var hiçbir şey yapasim yok

(661 puan) tarafından

Sıcak su torbası kullanabilirsin canım geçmiş olsun

+2 oy
(5,183 puan) tarafından

Afiyet ve geçmiş olsunn🌷 bugün ful yatıcaz heralde hava soğuk. namaz tesbih bitirdim bi kahve içip kızılcık şerbeti izlemeye devam edicem 😁

image

(4,554 puan) tarafından

Nerimaaaan afiyet olsun dostum, bebişin sakin galiba 😁 niye her yoruma atladım bilmiyorum sevdiklerin burada 😁

(5,183 puan) tarafından

Teşekkür ederim kız gel beraber olsun yeterki maşallah deee😂 daha bir haftadır bitti sendromu ya ama bugün biraz kırgın kucağımda yatıyodu şimdi tv açtım uzanıyor. Büyüdü artık ya arada savaş çıksa da kahvemi içirir 😁

(5,183 puan) tarafından

Bu arada bende bazen zor tutuyorum kendimi yorumları cevaplayasım geliyor ahahah

(4,554 puan) tarafından

Bizim çocuklar sendromdan çıkmıyo 4 yaşına girecek biride 2 yaşına girecek😁 maşallah maşallah kac bebiş var 

(5,183 puan) tarafından

Maşaallah tam yaşlarıymış bir de kardeş sendromu vardır onlarda pek bilmem ama Allah kolaylık versin🌸  benim bi tene 3 buçuk yaşında

+2 oy
(3,199 puan) tarafından

Aleykümselam canim bol eksilerin olsun afiyet olsun ben bugun bosum sabahtan bi dus aldim hastaydim bitti sbdestlendim sonra cocuga kahvalti verdim o ara bi kahve ictim bi posta camasir yikadim onlari serdim 2 gundur yatagin alezini yikamistim kurumadi gerci suyunu sikmamistim cok suluydu normal onunla ugrasiyorum yemek yaptim mitfagimi toparladim makinayi falan bosalttim derken bu saat oldu cocugu uyutmaya calisiyorum namaz kilcam bi ayki cizelgeyi hazirlamadim daha 

(661 puan) tarafından

Bol eksilerim olsun da azim yok bende hemen pes ediyorum 59 kiloyum da azıcık gobek basen var 

Maşallah sana bitmiş islerin

Zaten çamaşırını bitecegimi var ben de az önce katladim bir daha doldurdum şimdide yemek yapicam bebeyi doyurup oyle namaz kilarim insallah

(3,199 puan) tarafından

Valla oyle cicegim gecen hafta temizlik yaptim yatak yorgan kotluk hali ortusu ne varsa skktum yikadim esim kapinin arkasini doldurmus cocuk hasta kustu kustu doldurdu r kirliler cikyo ister istemez ben bi camasir yikadim bi camasir yikadim abooo balkonum hic bos kalmadi hala da bitmedi acik renklileri koydum makineye de yarimdan az oldu kiyamadim az daha beklesin dedim dedigin gibi camasir isi hic bitmiyo 

(661 puan) tarafından

Aynn canım 

İlgili sorular

+6 oy
14 cevap 691 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (509 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 875 göst.
+1 oy
11 cevap 416 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler