0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

3 ay 10 günlük bebeğim var iki gündür öksürük, hapşırma burun ve göz akıntısı var. Bu akşam doktora getirdim ilaç yanlısı bi doktor değil her zaman doğal yani ilaçsız çözmeye çalışıyor bu akşam ilaç vermicem aşı vurulsun on dakika da buhar çektirsinler eve de buhar makinesi al geçer aşı ve buhardan sonra gel tekrar bakalım dedi. Buhar çekti aşı olurken başka bi bebek havale geçiriyormuş o geldi doktor bize tekrar bakarken antibiyotik yazdi macrol 125 mg. Kullanıp kullanmama arasında kaldım. Kullanan ya da fikri olan var mı? Boğulur gibi öksürüyor balgam atamıyor.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmis olsun bir fikrim yok ama hasta cocuga ne asisi yaptilarki
tarafından
Teşekkür ederim. P ile başlayan bi şey dedi ama hiç hatırlamıyorum:(
-Reklam-
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Kullan canım ben defalarca kullanmışımdır macrolu.. Çok geçmiş olsun yazdıysa kullanicaksin mecbur.. ama ben asi olayını anlamadım?  Hastayken asi vurulmaz normalde.. 
tarafından
Bu kadar küçük müydü kullandığında bi kaç bi şeye daha kafam takıldı değiştirmeyi düşünüyorum bu aşı olayını da hastayken vurulmama olayını ilk kez duydum bilseydim sorardım :( iyice moralim bozuldu şimdi.. p ile başlayan bi şeydi ama hatırlamıyorum.
tarafından
Şimdi eşime sordum hatırlıyor musun aşının ismini diye aşı değil iğne yaptılar dedi
(9,651 puan) tarafından
Yani asi yapamazlar zaten canim igne yaparlar ki ignede antibiyotuk farki yok .. ben malesef 20 günlükken hasta olmuştu ozaman ilk antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım canım zaten biz havayı çoğunlukla kullanıyoruz öksürük balgam çok iyi geliyor onları zamanında kullan canım günde 4 kere yapmalısın aksatma o ciğerleri çok rahatlatır..  Çok önemli ki hastalıklarda antibiyotik kullanmazsan gerektiğinde durum daha da kötüye gider.. doktor dediyse kullan canım..
tarafından
Hava makinesine alışır diye de korktum. Bi de izotonik su koy dedi eczacı bebek bronşit değil sadece üşütmüş niye alın dedi ki al izotoniği hastaneye git aldım kullanabilir miyiz makineyi de  ilk kez duyuyorum böyle bi şey izotonik su burna damlatılır on dakika sonra çekilir dedi. Çok arada kaldım.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 28 göst.
13 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasemincee (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
13 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tubaa355 (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
26 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde elif2011 (296 puan) tarafından soruldu
...