+1 oy
259 göst.
önce Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından

Kızlar eşim bugün beni çok sinir etti ya eşim asla kıskanç birisi degil ya kıskanmaz hiç 10 yıl olmuş bu zaman kadar kıskandığını görmedim yani.  İnstagram da kadir edildiği takıp ediyorum seviyorum komik falan izlerim paylaşımlarını  buna hep izlediğim de kızıyordu ama bugün delirdi yani sizce de ne yapmaya caliştı bu beni kıskanmak m ı yoksa saçmaladıgındanmı anlamadm yani kalbimi de çok kırdıı

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,374 puan) tarafından

Kendisine sorsan neden böyle yaptı diye 

önce (141 puan) tarafından

Sormadım canm çok sinirlendi zaten tartışmakta istemiyorum. Ha bide diyorki ben böyle Bi bayan falan takip etsem izlesem kıyameti koparırdn

önce (2,374 puan) tarafından

Hmm ne diyeceğimi bilemedim gülüm yaa bende aranızda bunu tatlı bir şekilde çözün

-Reklam-
+1 oy
önce (4,285 puan) tarafından

Bence saçmalamış 

+1 oy
önce (901 puan) tarafından

Benim eşimde kızıyo ona bakmama. Nedenıni bilmiyorum ama kıskandıgından değildir.kadın gibi neyını izliyosun dıyo. Bende çok komik ondan takıp ediyorum diyorum 

Bende öncelerden söylemiştim canm komik takip ediyorum falan diye kızıyordu ama bugün delirdi bir daha izlemeyeceğim küfür falan etti 

+1 oy
önce (1,136 puan) tarafından

Sende ilk defa birine bu kadar takıntılı şekilde izleyip guluyorsan kıskanır cnm kendi yerine koy bir kızı sürekli izleyip güldüğünü adamda yakışıklı yani izlediği de güzel bir kız olsun atiyorum

Evet canm bana aynısını da söyledi hatta evet ben kıskanç birisiyim ama eşim böyle bişey görmedim için ne yapmaya calıstı onu anlamadm

önce (1,136 puan) tarafından

Normaldir olur oyle

+1 oy
önce (1,134 puan) tarafından

Sempatik biri oldugu icin kadiri kiskanmis😂😂

Ayy bilemedim kıskanma şeyi bu zaman kadar yapmadığı için şaşırdım 

+1 oy
önce (79 puan) tarafından

Benimkide kızıyor. Ama çok değil. Ve bence çok saçma. Ya i desen manken model oyuncu başrol vs olsa kıskandı deycem. Ama değil. Sadece adama sinir oluyorlar. Ben izliyorum

Kız benim ki de normal sinir olurdu bu acayip delirmiş gibiydi kalbimi kırdı yani saçmalıyor yani ben onu izlemek farklı Bi düşünce degil seviyorum moral oluyor komik yani

0 oy
önce (3,037 puan) tarafından

Saçmalamış tabi . Ne alâka Kadir Ezildi yı kıskanmak. 

Yani öyle ne alaka

0 oy
önce (316 puan) tarafından

Bende başka şeyi kadir den çıkarmış neden kıskansın ki bilemedim kadiri bir sürü kişi takip ediyor o bakmayodur bile nişanlı adam ayrıca birisi kadın gibi yazmış ne kadar kötü bir yorum 

Ya canm diğer zamanlar da sevmiyordu izleme diyırdu ben takmıyorum bu seferki tepkisi delirmişti dediki ben böyle birini takip etsem kıyameti koparır dın dedi bende evet kıskanç biriyim ama eşim de böyle görmeyince ne yapamaya calışrı onu anlamadım kalbi de kırdı

Yapmayın ünlüler için ya sizi tanımıyolar bile ne gerek siz kavga ederken onlar çay çekirdek yapıyolar

Ya seviyorum konuşmasını temizlik yapmasını falan komik moral bulunuyorum yani o yüzden yoksa erkek olarak baska Bi takip ettığm yok

Kız başka ünlüyü takip etsen ne olacak ne saçma kıskanma konusu kocaman insanlarız One öyle liseliler gibi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 514 göst.
+1 oy
8 cevap 201 göst.
0 oy
12 cevap 543 göst.
17 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler