+1 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (827 puan) tarafından

image

ne zaman düşer iyisme süreci ne hiç bilmiyorum 

1 cevap

+1 oy
(827 puan) tarafından

Bilen yok mu

(8,053 puan) tarafından

14 gunde dustu benim gogus altimdaki. burun altimda hala ipler var

(827 puan) tarafından

Peki ağrı acı oldu mu süreçte 

(8,053 puan) tarafından

tabi dikis atilan yer agri olur illakide . dikisler dusmeye basladikca iyilestikce daha azalir 4 gunden 5 gunden sonra agri azaliyor. agiz icimde de dikis vardi 3 sag yanak 3 sol yanak . solda bi tane kaldi sagda iki tane gevsek cikti cikacak.  ama 4 bes gun acidi yanagim yuzumu yikarken bile dokunmak zor oluodu yanak kismima

(827 puan) tarafından

Siz kaza falan mı geçirdiniz noldu o kadar dikiş atıldı :(

(8,053 puan) tarafından

yok canim  hamdolsun kaza falan degil. burun estetik. kaburgamdan gogus altindan kesildi ordan kikirdak alinip burnuma koyuldu. agiz ici de hazir burundan oluyirken bisektomi de yaptirdim yanaklarimin icinden kesi atilip ordan ikiser cc yag cikarildi yanak yag yastikciklarindan. yanaklarin tombalak goruntusunu aliyor bu islem daha cökuk daha kemikli yuz hatti yapio hande erçelin yanaklarina yaptirdigi sey:) tamamem kendi kaşıntim ve istegimle cektigim acilar😂😂

(827 puan) tarafından

Ayy aman öyle olsun kazadan beladan çok daha iyi :) geçmiş olsun cok. Bende kendim kasindim tupelrimi bağlattim 

(8,053 puan) tarafından

onu dogumda halletteim :)) o bir zorunluluk ya tamam yeter stop demek  garantiye almak isi😂

(827 puan) tarafından

Ekrtra bı korunma yöntemi kullanıyormusun peki. Benim hala kafam farklı yerlerde :D hamile kalcam gibi hissediyorum 

(8,053 puan) tarafından

yok ekstra birsey. saldim cayira mevlam kayira gidiyior 😂bir ay sonra 3 sene bitmis olacak bir problem olmadi sukur:)

(827 puan) tarafından

Aaa bitmiş senin tehlikeli dönemin artik korkma hic. İlk 1 yıl biraz tehlikeli sonra birdaha korkma dediler bana 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 1,121 göst.
24 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
6 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minik oglusum1 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,927 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,496 soru

23,909,739 cevap

322,915 kullanıcı

...