+1 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından

Kızlar geçen ay adetim 4 gün sürdü normal de 7 gün sürüyor kanamam normal oldu ama her ayki sancım yoktu açıkçası bu ay da midem bulanıyor sürekli uyuku halindeydim adetime yaklaşık 10 gün var kızım 3 yaşında yanında asla konuşmamamıza rağmen gelip anne bebek var karnında kız diyo duruyor az önce gelip hızlı sarıldı çekilip anne ay bebek dedi bebeğe hızlı çarptım falan bi şüphelendim yani içine mi doğuyor anlamadım ki geri çekilme ile korunuyorduk bilemedim olabilir mi geçen ay ki adetime rağmen ?

3 Cevaplar

+3 oy
önce (2,370 puan) tarafından

Bacım burada kimler geri çekilme ile hamile kaldı ben bile sayısını unuttum olur mu olur beş gün daha bekle erken gebelik testi yaparsın 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,125 puan) tarafından

Geri çekilmyle hamile kalanları gördüm ama adetten 10 gün önce belirtiler olduğunu söyleyeni ilk defa gördüm 

önce (89 puan) tarafından

Geçen ay da her zaman kinden farklı oldum eğer varsa geçen aydan var üstüne gördüm belki de  adet sandım tam okumamışsın 

+2 oy
önce (753 puan) tarafından

Fert çekilme ile Üçüncü kızımı sürpriz bir şekilde öğrendim. Ve şu an perişan bı durumdayım ucude küçük daha tek başıma yetişemiyorum üçüne de

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 120 göst.
+2 oy
5 cevap 115 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Elvin& (78 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
23 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Papatya 5821 (408 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,320 soru

23,789,594 cevap

316,765 kullanıcı

...